Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'tan, Avanos Adayı İbaş'a destek

SİYASET 19.03.2024 - 09:33, Güncelleme: 19.03.2024 - 09:37
 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'tan, Avanos Adayı İbaş'a destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’a gerçekleştirmek istediği projelerde destek olacağının sözünü verdi.
  Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’a, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş destek açıklaması yaparken İbaş’ın Avanos için gerçekleştirmek istediği projelerde her zaman yanında olacağının sözünü verdi. Yavaş açıklamasında,  “Ankara’dan Avanos’a selam ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah Alper başkanım seçildiğinde ben de kendisine gerçekleştirmek istediği projelerde destekte bulunacağım. Bu vesileyle tüm Avanos’a selam ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş ise açıklamasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a selamları ve kıymetli desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Birlikte başardık, yine başaracağız” diye konuştu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’a gerçekleştirmek istediği projelerde destek olacağının sözünü verdi.

 

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’a, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş destek açıklaması yaparken İbaş’ın Avanos için gerçekleştirmek istediği projelerde her zaman yanında olacağının sözünü verdi. Yavaş açıklamasında,  “Ankara’dan Avanos’a selam ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah Alper başkanım seçildiğinde ben de kendisine gerçekleştirmek istediği projelerde destekte bulunacağım. Bu vesileyle tüm Avanos’a selam ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş ise açıklamasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a selamları ve kıymetli desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Birlikte başardık, yine başaracağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.