Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yazıhüyük Belediye Başkanı Çavdar Gazeteciler Günü Mesajı Yayınladı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2014 - 18:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yazıhüyük Belediye Başkanı Çavdar Gazeteciler Günü Mesajı Yayınladı

Yazıhüyük Belediye Başkanı  Cengiz Çavdar, yazılı bir mesaj yayımlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Başkan Çavdar  açıklamasında; Bir gazete sayfasında, bir televizyon ekranında çayımızı yudumlayarak okuduğumuz veya izlediğimiz haberlerin arkasında, cefâkar basın çalışanlarının emeği olduğunu ifade eden Başkan Çavdar, şunları kaydetti: “Basın, yaptığı doğru ve tarafsız haberlerle kamuoyunu bilgilendirmekte, vatandaşlarla yöneticiler arasında bir köprü vazifesi kurmaktadır. Basın mensubu olmak, sorumluluk isteyen bir iştir. Fedâkarlık ister. Basın mensubu kamu görevi yapar. Her gün onların yaptıkları haberlerle bazen hüzünlenmekte, bazen neşelenmekteyiz. Bir dakikada izlediğimiz, bir solukta okuduğumuz bir bültenin arkasında belki günlerce çalışan basın mensuplarının emekleri var. O detayların bizlere ulaşabilmesi için ne zorluklarla çalıştıklarını, nelerle mücadele ettiklerini anlayabilmek lazım. Ben bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”açıklamasında bulundu.
Yazıhüyük Belediye Başkanı  Cengiz Çavdar, yazılı bir mesaj yayımlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Başkan Çavdar  açıklamasında;
Bir gazete sayfasında, bir televizyon ekranında çayımızı yudumlayarak okuduğumuz veya izlediğimiz haberlerin arkasında, cefâkar basın çalışanlarının emeği olduğunu ifade eden Başkan Çavdar, şunları kaydetti:
“Basın, yaptığı doğru ve tarafsız haberlerle kamuoyunu bilgilendirmekte, vatandaşlarla yöneticiler arasında bir köprü vazifesi kurmaktadır. Basın mensubu olmak, sorumluluk isteyen bir iştir. Fedâkarlık ister. Basın mensubu kamu görevi yapar. Her gün onların yaptıkları haberlerle bazen hüzünlenmekte, bazen neşelenmekteyiz. Bir dakikada izlediğimiz, bir solukta okuduğumuz bir bültenin arkasında belki günlerce çalışan basın mensuplarının emekleri var. O detayların bizlere ulaşabilmesi için ne zorluklarla çalıştıklarını, nelerle mücadele ettiklerini anlayabilmek lazım.
Ben bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”açıklamasında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.