Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

​Yurtbilir’den Türk Kadınlar Birliğine Ziyaret

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2015 - 15:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

​Yurtbilir’den Türk Kadınlar Birliğine Ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesini ziyaret etti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz seçim ziyaretlerine sivil toplum kuruluşları ile devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Aday Adayı Yurtbilir, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesini ziyaret etti. Yurtbilir burada geçtiğimiz hafta sonunda yapılan seçimlerde yeniden Türk Kadınlar Birliği Başkanlığı görevine seçilen Yaşar Nihan Küsmez’e hayırlı olsun dileklerini iletirken, kadının siyasette ki yeri konusunda ise bir süre görüşüp fikir alışverişinde bulundular. Nevşehir Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Yaşar Nihan Küsmez ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz’a teşekkür ederken hafta sonunda yapılacak olan temayül yoklamasında kendisine başarılar dileğinde bulundu. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz seçim ziyaretlerine sivil toplum kuruluşları ile devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Aday Adayı Yurtbilir, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesini ziyaret etti. Yurtbilir burada geçtiğimiz hafta sonunda yapılan seçimlerde yeniden Türk Kadınlar Birliği Başkanlığı görevine seçilen Yaşar Nihan Küsmez’e hayırlı olsun dileklerini iletirken, kadının siyasette ki yeri konusunda ise bir süre görüşüp fikir alışverişinde bulundular.
Nevşehir Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Yaşar Nihan Küsmez ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz’a teşekkür ederken hafta sonunda yapılacak olan temayül yoklamasında kendisine başarılar dileğinde bulundu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.