Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2.Kapadokya Asker ve Akademisyen Sanat Çalıştayı Başladı

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2016 - 10:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

2.Kapadokya Asker ve Akademisyen Sanat Çalıştayı Başladı

Kapadokya Karlık Evi Butik Otel'de, 20-27 Şubat 2016 tarihleri arasında 2.Kapadokya Asker ve Akademisyen Sanat Çalıştayı başladı. Kapadokya Asker ve Akademisyen Sanata Çalıştayının amacının asker ve akademisyen sanatçıları birlikte dahil ederek Türk Resim Sanatına önemli katkıları bulunan Asker ve Akademisyen sanatçıları anmak, yaşayan Asker ve Akademisyen Ressamları kaynaştırmak, tanımak, tanıtmak ve Kapadokya'da güzel bir ortam sunmak olduğu açıklandı.   Ahmet Azmi Mallı Ahmet Öğreten Banu Davun Çiğdem Toprakkale Ejmel Yalçıntaş Filiz Kumdakçı Göksun Yener İhsan Doğrusöz İrfan Ertaş Mehmet Dağdeviren Mehmet Ergün Sapmaz Mezahir Avşar Nil Yazgın Oğuzhan Akova Tamer Nacar Yusuf Çetin  

Kapadokya Karlık Evi Butik Otel'de, 20-27 Şubat 2016 tarihleri arasında 2.Kapadokya Asker ve Akademisyen Sanat Çalıştayı başladı.
Kapadokya Asker ve Akademisyen Sanata Çalıştayının amacının asker ve akademisyen sanatçıları birlikte dahil ederek Türk Resim Sanatına önemli katkıları bulunan Asker ve Akademisyen sanatçıları anmak, yaşayan Asker ve Akademisyen Ressamları kaynaştırmak, tanımak, tanıtmak ve Kapadokya'da güzel bir ortam sunmak olduğu açıklandı.
 
Ahmet Azmi Mallı
Ahmet Öğreten
Banu Davun
Çiğdem Toprakkale
Ejmel Yalçıntaş
Filiz Kumdakçı
Göksun Yener
İhsan Doğrusöz
İrfan Ertaş
Mehmet Dağdeviren
Mehmet Ergün Sapmaz
Mezahir Avşar
Nil Yazgın
Oğuzhan Akova
Tamer Nacar
Yusuf Çetin

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.