Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

5.Uluslararası Göreme Halk Oyunları Festivali Başlıyor

KÜLTÜR-SANAT 06.07.2018 - 08:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

5.Uluslararası Göreme Halk Oyunları Festivali Başlıyor

Göreme Belediyesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenecek olan Halk Oyunları Festivali 12 Temmuz Perşembe günü başlıyor.
  Göreme Belediyesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Halk Oyunları Festivali 12 Temmuz Perşembe günü geleneksel kostümler eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayacak. Aynı gün festivale katılan ekiplerin gösterileri ile devam edecek program 15 Temmuz akşamında düzenlenecek olan final gösterileri ile son bulacak.   Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, “ 12 Temmuz Perşembe günü başlayacak olan 5.Uluslararası Göreme Halk Oyunları Festivalimize tüm Nevşehir halkını bekliyoruz. Festivalimiz 4 gün boyunca devam edecek olup 15 Temmuz akşamında final gösterimi ile sona erecek” dedi.
Göreme Belediyesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenecek olan Halk Oyunları Festivali 12 Temmuz Perşembe günü başlıyor.

 

Göreme Belediyesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Halk Oyunları Festivali 12 Temmuz Perşembe günü geleneksel kostümler eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayacak. Aynı gün festivale katılan ekiplerin gösterileri ile devam edecek program 15 Temmuz akşamında düzenlenecek olan final gösterileri ile son bulacak.

 

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, “ 12 Temmuz Perşembe günü başlayacak olan 5.Uluslararası Göreme Halk Oyunları Festivalimize tüm Nevşehir halkını bekliyoruz. Festivalimiz 4 gün boyunca devam edecek olup 15 Temmuz akşamında final gösterimi ile sona erecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.