Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

6. Uluslararası Ressamlar Buluşması Ürgüp'te

BELEDİYELER 08.04.2016 - 15:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

6. Uluslararası Ressamlar Buluşması Ürgüp'te

6. Uluslararası Ressamlar buluşması kapsamında düzenlenen resim sergisi açıldı.
6. Uluslararası Ressamlar buluşması kapsamında düzenlenen resim sergisi açıldı. Sergiye Ürgüp Kaymakam Vekili Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Şahin, Ürgüp Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Ceran, Ürgüp Mal Müdürü Abdulkadir Toprak, Ürgüp Belediyesi Meclis Üyeleri ve Bulgaristan, Rusya, Çek Cumhuriyeti ve Malezya’dan gelen ressamlar ile vatandaşlar katıldı. Serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 6 yıldır bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sanatçı dostlarıma teşekkür ediyor, seneye tekrar görüşmek üzere diyorum." dedi. Katılımcılar serginin ardından, Kavaklıönü Mahallesine yapımı tamamlanan Üç güzeller Kent Park Trafosuna sanatçıların çizdiği trafonun önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.  
6. Uluslararası Ressamlar buluşması kapsamında düzenlenen resim sergisi açıldı.

6. Uluslararası Ressamlar buluşması kapsamında düzenlenen resim sergisi açıldı.


Sergiye Ürgüp Kaymakam Vekili Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Şahin, Ürgüp Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Ceran, Ürgüp Mal Müdürü Abdulkadir Toprak, Ürgüp Belediyesi Meclis Üyeleri ve Bulgaristan, Rusya, Çek Cumhuriyeti ve Malezya’dan gelen ressamlar ile vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 6 yıldır bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sanatçı dostlarıma teşekkür ediyor, seneye tekrar görüşmek üzere diyorum." dedi.

Katılımcılar serginin ardından, Kavaklıönü Mahallesine yapımı tamamlanan Üç güzeller Kent Park Trafosuna sanatçıların çizdiği trafonun önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.