Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, ‘’ Erken Seçim Gözüküyor’’

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2015 - 18:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, ‘’ Erken Seçim Gözüküyor’’

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz www.lalehaber.com'a  yaptığı açıklamada erken seçimin yapılacağını kaydetti. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün koalisyon görüşmelerinin neticelendiği son görüşmeyi gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu görüşmenin ardından yaptığı basın toplantısında erken seçim en büyük olasılıktır diye konuştu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise yaptığı açıklamada Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun açıklamalarından da anlaşılacağı üzere ülkemiz en kısa süre içerisinde erken seçime gidiyor dedi. Açıkgöz, ‘’ Bizlerde erken seçimi istiyoruz. Kendi kariyerimizden daha önemlisinin ülkenin menfaati, ülkenin huzuru, ülkenin refahıdır. Verilen her türlü karara saygı duyarız. Koalisyon görüşmelerinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Dışişleri olmak üzere görüş ayrılıklarının fazla olması koalisyon ihtimalini ortadan kaldırmıştır. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlısını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.   

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz www.lalehaber.com'a  yaptığı açıklamada erken seçimin yapılacağını kaydetti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün koalisyon görüşmelerinin neticelendiği son görüşmeyi gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu görüşmenin ardından yaptığı basın toplantısında erken seçim en büyük olasılıktır diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise yaptığı açıklamada Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun açıklamalarından da anlaşılacağı üzere ülkemiz en kısa süre içerisinde erken seçime gidiyor dedi. Açıkgöz, ‘’ Bizlerde erken seçimi istiyoruz. Kendi kariyerimizden daha önemlisinin ülkenin menfaati, ülkenin huzuru, ülkenin refahıdır. Verilen her türlü karara saygı duyarız. Koalisyon görüşmelerinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Dışişleri olmak üzere görüş ayrılıklarının fazla olması koalisyon ihtimalini ortadan kaldırmıştır. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlısını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.