MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, Toptancılar Sitesinde Esnaflarla Buluştu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2015 - 21:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, Toptancılar Sitesinde Esnaflarla Buluştu

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, seçim çalışmaları kapsamında Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti. 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Toptancılar Sitesini gezerek, esnafların sorun ve sıkıntıları dinleyerek not aldı. İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve AK Partili yöneticilerinde eşlik ettiği ziyarette, Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz’e Toptancılar Sitesi esnafı, Nevşehir’de esnafın, Ak Parti hizmetleri ile güçlü bir ekonomiye sahip olduğunu belirtiler. Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz’e büyük ilgi gösteren esnaflar; “AK Parti döneminde ülkemizde olduğu gibi Nevşehir’imizde ekonomik anlamda kalkındı ve büyüdü. Biz Pazar akşamı da İnşallah bu büyümenin devam edeceğine inanıyoruz. Gönlümüz de oylarımız da AK Parti’den yana” diye konuştular. Esnafa bol ve hayırlı kazançlar dileyen Açıkgöz, "Şehrimizin kalkınması için el ele verdik , hep birlikte 2023’e yürüyoruz. Çok büyük hedeflerle bu yola çıktık. Bu hedeflerimizi siz esnaflarımızla beraber gerçekleştireceğiz. Mecliste sizin gibi yiğit, çalışkan esnaflarımızı temsil etmek beni onurlandıracaktır. Biz bugüne kadar alnımızın akıyla çalıştık. AK Partili kadrolar sizin kazancınızın artması için 12 yılı aşkın bir süredir gece gündüz demeden çalıştı. Ekonomi alanında esnafımız ülkemiz kazansın diyerekten büyük bir devrim yaptık. Ekonomide istikrarı sağladık. Dünyanın 17 büyük ekonomisi içerisinde Türkiye yerini aldı. Bu sayede hem ülkemiz hem de siz esnafımız kalkındınız. Bu da gösteriyor ki Türkiye tarihinde ekonomi alanında en büyük devrimi biz yaptık. Ancak şu an 7 Haziran artık Yeni bir Türkiye’nin inşası olacak. Oylarımızı kullanırken ekonomik istikrarı gözeterek oy verelim. Çünkü Yeni Türkiye’de ülkemiz 3 kat daha hızlı büyüyecek. Bu nedenle sizin desteklerinizi bekliyoruz. Allah hepinizden razı olsun’’ dedi. Toptancılar sitesi gezisinde fotoğraf çektirmek isteyen esnafları kırmayan Milletvekili adayı Açıkgöz, esnaflarla birlikte poz verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, seçim çalışmaları kapsamında Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti.
7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Toptancılar Sitesini gezerek, esnafların sorun ve sıkıntıları dinleyerek not aldı.
İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve AK Partili yöneticilerinde eşlik ettiği ziyarette, Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz’e Toptancılar Sitesi esnafı, Nevşehir’de esnafın, Ak Parti hizmetleri ile güçlü bir ekonomiye sahip olduğunu belirtiler.
Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz’e büyük ilgi gösteren esnaflar; “AK Parti döneminde ülkemizde olduğu gibi Nevşehir’imizde ekonomik anlamda kalkındı ve büyüdü. Biz Pazar akşamı da İnşallah bu büyümenin devam edeceğine inanıyoruz. Gönlümüz de oylarımız da AK Parti’den yana” diye konuştular.
Esnafa bol ve hayırlı kazançlar dileyen Açıkgöz, "Şehrimizin kalkınması için el ele verdik , hep birlikte 2023’e yürüyoruz. Çok büyük hedeflerle bu yola çıktık. Bu hedeflerimizi siz esnaflarımızla beraber gerçekleştireceğiz. Mecliste sizin gibi yiğit, çalışkan esnaflarımızı temsil etmek beni onurlandıracaktır. Biz bugüne kadar alnımızın akıyla çalıştık. AK Partili kadrolar sizin kazancınızın artması için 12 yılı aşkın bir süredir gece gündüz demeden çalıştı. Ekonomi alanında esnafımız ülkemiz kazansın diyerekten büyük bir devrim yaptık. Ekonomide istikrarı sağladık. Dünyanın 17 büyük ekonomisi içerisinde Türkiye yerini aldı. Bu sayede hem ülkemiz hem de siz esnafımız kalkındınız. Bu da gösteriyor ki Türkiye tarihinde ekonomi alanında en büyük devrimi biz yaptık. Ancak şu an 7 Haziran artık Yeni bir Türkiye’nin inşası olacak. Oylarımızı kullanırken ekonomik istikrarı gözeterek oy verelim. Çünkü Yeni Türkiye’de ülkemiz 3 kat daha hızlı büyüyecek. Bu nedenle sizin desteklerinizi bekliyoruz. Allah hepinizden razı olsun’’ dedi.
Toptancılar sitesi gezisinde fotoğraf çektirmek isteyen esnafları kırmayan Milletvekili adayı Açıkgöz, esnaflarla birlikte poz verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.