Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Abdülgani Altınışık Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına atandı

SİYASET 29.06.2019 - 14:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Abdülgani Altınışık Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına atandı

Nevşehir’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına Abdülgani Altınışık getirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına Abdülgani Altınışık getirildi.  Eylül ayında il kongresini yapmaya hazırlanan ve bir yandan da ilçe, belde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Partinin il başkanı Altınışık, 16 Haziran tarihinde merkez ilçe kongresinde başkanlığa Mücahit Türk’ün getirildiğini belirtti.  Acıgöl, Ürgüp ve Derinkuyu ilçelerinde de teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydeden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdülgani Altınışık, en kısa sürede ilçe teşkilatlarının tamamında çalışmaların tamamlanacağını dile getirdi.
Nevşehir’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına Abdülgani Altınışık getirildi.

 


NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına Abdülgani Altınışık getirildi. 


Eylül ayında il kongresini yapmaya hazırlanan ve bir yandan da ilçe, belde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Partinin il başkanı Altınışık, 16 Haziran tarihinde merkez ilçe kongresinde başkanlığa Mücahit Türk’ün getirildiğini belirtti. 


Acıgöl, Ürgüp ve Derinkuyu ilçelerinde de teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydeden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdülgani Altınışık, en kısa sürede ilçe teşkilatlarının tamamında çalışmaların tamamlanacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.