Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Abdullah Çatlı yardım kolileri dağıtıldı

NEVŞEHİR 13.05.2019 - 11:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Abdullah Çatlı yardım kolileri dağıtıldı

Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasına sahip Ülkü Ocakları, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarını çalarak yardım kolisi dağıttı.
  İl genelinde 300’ün üzerinde ihtiyaç sahibi tespit ederek onlar için yardım kolileri hazırlayan Nevşehirli Ülkücüler, sonrasında evleri tek tek gezerek kolileri teslim ettiler.   “Allah yaptığımız yardımları kabul etsin” diyerek bu faaliyet hakkında düşüncelerini dile getiren Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Nevşehir Ülkü Ocakları olarak hazırladığımız Abdullah Çatlı yardım paketlerimiz 300 ihtiyaç sahibi haneye ulaştı. İnce eleyip sık dokuduğumuz bir çalışma oldu. Gerek muhtarlardan, gerekse teşkilat içerisinde ki arkadaşlardan istediğimiz ihtiyaç sahibi listesine göre yardımlarımızı dağıttık. Emek veren, destek olan Gönültaşlarımıza teşekkür ederiz. Allah hayırlarımızı kabul eylesin.” dedi.
Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasına sahip Ülkü Ocakları, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarını çalarak yardım kolisi dağıttı.

 

İl genelinde 300’ün üzerinde ihtiyaç sahibi tespit ederek onlar için yardım kolileri hazırlayan Nevşehirli Ülkücüler, sonrasında evleri tek tek gezerek kolileri teslim ettiler.

 

“Allah yaptığımız yardımları kabul etsin” diyerek bu faaliyet hakkında düşüncelerini dile getiren Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Nevşehir Ülkü Ocakları olarak hazırladığımız Abdullah Çatlı yardım paketlerimiz 300 ihtiyaç sahibi haneye ulaştı. İnce eleyip sık dokuduğumuz bir çalışma oldu. Gerek muhtarlardan, gerekse teşkilat içerisinde ki arkadaşlardan istediğimiz ihtiyaç sahibi listesine göre yardımlarımızı dağıttık. Emek veren, destek olan Gönültaşlarımıza teşekkür ederiz. Allah hayırlarımızı kabul eylesin.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.