Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl Ağıllı’da Şölen Düzenlendi

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2014 - 23:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl Ağıllı’da Şölen Düzenlendi

NEVŞEHİR(MHA) Merkezi İstanbul’da bulunan Ağıllı Derneği tarafından organize edilen Geleneksel 1.Ağıllılar Piknik Şöleni, Çayırlık alanında yapıldı. İlk defa düzenlenmesine rağmen Şölene Ağıllı köyü ve çevre köylerle Acıgöl ve beldelerinden de büyük katılım oldu. Ağıllılar buluşmasına Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İstanbul Nevşehirliler Platformu Başkanı Mustafa Şen, NEVSİAD yönetiminden Orhan Çopur, Çakıllı Dernek Başkanı Mehmet Çiftçibaşı, Suvermez Dernek Başkanı Erdoğan Yücel, Doğalalılar Dernek Yönetimi, Kurugöl Dernek Başkan Yardımcıları, Ağıllı Köyü Muhtarı Recep Yüce ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ağıllı köyü Şöleninde davetliler Sanatçı Ekrem Çelebi'nin seslendirdiği parçalarıyla gönüllerince eğlendi. Şölene yöresel sanatçılar da türküleriyle renk katarken Davul ve zurna eşliğinde halaylar çekilip Sılai rahim yapıldı. Program ilk olarak Toplu Bayramlaşma töreniyle başladı. Daha sonra Dernek Başkanı Mevlüt Yaman tarafından açış konuşmaları yapıldı. Ağıllı Köyü Dernek Başkanı Mevlüt Yaman yaptığı konuşmasında tüm hemşehrilerine ve katılımcılara göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek. “İlkini gerçekleştirdiğimiz bu şölenimiz bundan sonraki yıllarda da devam edecek” dedi.  
NEVŞEHİR(MHA) Merkezi İstanbul’da bulunan Ağıllı Derneği tarafından organize edilen Geleneksel 1.Ağıllılar Piknik Şöleni, Çayırlık alanında yapıldı. İlk defa düzenlenmesine rağmen Şölene Ağıllı köyü ve çevre köylerle Acıgöl ve beldelerinden de büyük katılım oldu.
Ağıllılar buluşmasına Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İstanbul Nevşehirliler Platformu Başkanı Mustafa Şen, NEVSİAD yönetiminden Orhan Çopur, Çakıllı Dernek Başkanı Mehmet Çiftçibaşı, Suvermez Dernek Başkanı Erdoğan Yücel, Doğalalılar Dernek Yönetimi, Kurugöl Dernek Başkan Yardımcıları, Ağıllı Köyü Muhtarı Recep Yüce ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Ağıllı köyü Şöleninde davetliler Sanatçı Ekrem Çelebi'nin seslendirdiği parçalarıyla gönüllerince eğlendi. Şölene yöresel sanatçılar da türküleriyle renk katarken Davul ve zurna eşliğinde halaylar çekilip Sılai rahim yapıldı.
Program ilk olarak Toplu Bayramlaşma töreniyle başladı. Daha sonra Dernek Başkanı Mevlüt Yaman tarafından açış konuşmaları yapıldı. Ağıllı Köyü Dernek Başkanı Mevlüt Yaman yaptığı konuşmasında tüm hemşehrilerine ve katılımcılara göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek. “İlkini gerçekleştirdiğimiz bu şölenimiz bundan sonraki yıllarda da devam edecek” dedi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.