Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu yılsonu sergisi açtı

İLÇELER 24.05.2019 - 09:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu yılsonu sergisi açtı

Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu tarafından Acıgöl Şehit Uğur İpek Kültür merkezinde yılsonu sergisi açıldı.
  Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu öğrencileri tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı boyunca yapılan resim ve çeşitli materyallerin sergisi sergiye katılanlardan büyük beğeni kazanırken Acıgöl Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan sergi hakkında öğrencilerden bilgiler aldı.   Şehit Uğur İpek Kültür merkezinde düzenlenen yılsonu sergisine Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, Acıgöl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Çakar, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu tarafından Acıgöl Şehit Uğur İpek Kültür merkezinde yılsonu sergisi açıldı.

 

Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu öğrencileri tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı boyunca yapılan resim ve çeşitli materyallerin sergisi sergiye katılanlardan büyük beğeni kazanırken Acıgöl Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan sergi hakkında öğrencilerden bilgiler aldı.

 

Şehit Uğur İpek Kültür merkezinde düzenlenen yılsonu sergisine Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, Acıgöl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Çakar, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.