Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yurdusev Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

İLÇELER 07.03.2017 - 15:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yurdusev Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

AK Parti Acıgöl Kadın Kolları Başkanı Hatice Yurdusev 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
AK Parti Acıgöl Kadın Kolları Başkanı Hatice Yurdusev 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.   AK Parti Acıgöl Kadın Kolları Başkanı Hatice Yurdusev  mesajında; Aile dediğimde öncelikle aklımıza anne, baba ve çocuklardan oluşan bir topluluk gelmektedir. Günümüzde aile düzeninde annelerde çalışmakta ve üreten bireyler olarak ailesinin yanında yerini alıyor. Kadınlar, halkın en fedakar, çalışkan ve üreten bireyleridir. Bunlara karşı toplumdan hakkettiği sevgi ve saygıyı görmektedirler.   Diğer toplumlara bakıldığında hırpalanan, kötü davranılan ve aşağılanan birey olan kadın, ülkemizde '' ana'' olarak yüceltilmiş ve hakettiği değeri görmektedir. Dünya kadınlar gününde ilk başlarda yapıldığı gibi kadınların eşitliği için, bağımsızlığı için,  daha iyi çalışma ve daha iyi yaşama koşulları elde edilmesi için çalışılmaktadır. Kadın toplumu oluşturan en önemli halkadır.     Kadının katılmadığı, kadının yok sayıldığı bir topluluğu medeniyet ölçüleri çerçevesinde değerlendirmek mümkün değildir. Kadın toplumun içindeyse o toplum medenidir. Kadın toplumun içindeyse o toplum ileridir. Kadın toplumun içindeyse o toplum üretkendir. Kısaca kadın her şey demektir. 8 Mart Dünya kadınlar Gününde, saygı değer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve huzur dolu bir gelecek temenni ediyoruz. diye konuştu. 
AK Parti Acıgöl Kadın Kolları Başkanı Hatice Yurdusev 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Acıgöl Kadın Kolları Başkanı Hatice Yurdusev 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Acıgöl Kadın Kolları Başkanı Hatice Yurdusev  mesajında; Aile dediğimde öncelikle aklımıza anne, baba ve çocuklardan oluşan bir topluluk gelmektedir. Günümüzde aile düzeninde annelerde çalışmakta ve üreten bireyler olarak ailesinin yanında yerini alıyor. Kadınlar, halkın en fedakar, çalışkan ve üreten bireyleridir. Bunlara karşı toplumdan hakkettiği sevgi ve saygıyı görmektedirler.

 

Diğer toplumlara bakıldığında hırpalanan, kötü davranılan ve aşağılanan birey olan kadın, ülkemizde '' ana'' olarak yüceltilmiş ve hakettiği değeri görmektedir. Dünya kadınlar gününde ilk başlarda yapıldığı gibi kadınların eşitliği için, bağımsızlığı için,  daha iyi çalışma ve daha iyi yaşama koşulları elde edilmesi için çalışılmaktadır. Kadın toplumu oluşturan en önemli halkadır.

 

 

Kadının katılmadığı, kadının yok sayıldığı bir topluluğu medeniyet ölçüleri çerçevesinde değerlendirmek mümkün değildir. Kadın toplumun içindeyse o toplum medenidir. Kadın toplumun içindeyse o toplum ileridir. Kadın toplumun içindeyse o toplum üretkendir. Kısaca kadın her şey demektir. 8 Mart Dünya kadınlar Gününde, saygı değer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve huzur dolu bir gelecek temenni ediyoruz. diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.