Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl Belediye Başkanı Ertaş’ın Özrü Kabahatinden Büyük

GÜNCEL 13.07.2018 - 17:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl Belediye Başkanı Ertaş’ın Özrü Kabahatinden Büyük

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş hata yaptık özür dileriz demek yerine yanlış anlaşılma var demesi büyük tepkilere neden oldu.
  Acıgöl ilçesinde belediye işçilerinin, çöp arabasına attıkları köpeği sopalarla ittirmesine ilişkin görüntüler, hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Kaymakamlık soruşturma açıldığını bildirirken, çığ gibi büyüyen tepkiler üzerine açıklama yapan Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, olayın yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu söyledi.   Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş bu açıklamalarının ardından hayvan severler tarafından daha da büyük bir tepkiyle karşılaştı. Nitekim Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş,  Belediye çalışanları hakkına gereken cezalar verilecek kimsenin en küçük bir şüphesi bulunmasın diyeceği yerde yanlış anlaşıldı demesi özrü kabahatinden daha büyük dedirtti.
Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş hata yaptık özür dileriz demek yerine yanlış anlaşılma var demesi büyük tepkilere neden oldu.

 

Acıgöl ilçesinde belediye işçilerinin, çöp arabasına attıkları köpeği sopalarla ittirmesine ilişkin görüntüler, hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Kaymakamlık soruşturma açıldığını bildirirken, çığ gibi büyüyen tepkiler üzerine açıklama yapan Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, olayın yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu söyledi.

 

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş bu açıklamalarının ardından hayvan severler tarafından daha da büyük bir tepkiyle karşılaştı. Nitekim Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş,  Belediye çalışanları hakkına gereken cezalar verilecek kimsenin en küçük bir şüphesi bulunmasın diyeceği yerde yanlış anlaşıldı demesi özrü kabahatinden daha büyük dedirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.