Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de 19 Mayıs coşkusu

İLÇELER 20.05.2020 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl'de 19 Mayıs coşkusu

Acıgöl ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Acıgöl Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtına Acıgöl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Çakar tarafından çelenk konuldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Acıgöl Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtına Acıgöl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Çakar tarafından çelenk konuldu.   Çelenk törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, İlçe Lise Müdürleri ve Acıgöl Gençlik Merkezi personeli katıldı..Çelenk konulmasının ardından saygı duruşu yapılarak istiklal marşımız okundu. Ve tören sona erdi.   Çelenk töreni dünya genelinde yaşanan ülkemizi de etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle alınan sağlık tedbirlerine dikkat edilerek icra edildi.   "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının bize kazandırılmasında canlarını veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş gazi ve aziz şehitlerimizi rahmet ile anıyor ve  geleceğimizin mimarı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz" denildi.
Acıgöl ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Acıgöl Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtına Acıgöl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Çakar tarafından çelenk konuldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Acıgöl Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtına Acıgöl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Çakar tarafından çelenk konuldu.

 

Çelenk törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, İlçe Lise Müdürleri ve Acıgöl Gençlik Merkezi personeli katıldı..Çelenk konulmasının ardından saygı duruşu yapılarak istiklal marşımız okundu. Ve tören sona erdi.

 

Çelenk töreni dünya genelinde yaşanan ülkemizi de etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle alınan sağlık tedbirlerine dikkat edilerek icra edildi.

 

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının bize kazandırılmasında canlarını veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş gazi ve aziz şehitlerimizi rahmet ile anıyor ve  geleceğimizin mimarı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.