Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de Aynı Gün 2 Eve Hırsız Girdi

İLÇELER 12.01.2018 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl'de Aynı Gün 2 Eve Hırsız Girdi

Acıgöl ilçesinde iki ayrı mahallede iki evde hırsızlık yapıldı.
  Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Kuddisi Kurşun ve  Çayırlık Mahallesinde ikamet eden Şükrü Gün’ün evine hırsız girdi. Hırsızlarına adeta evleri boşaltması dikkatlerden kaçmazken evine hırsız giren Şükrü Gün annesinin hatıralarının çalınmasından dolayı büyük üzüntü yaşadığını ifade etti. Şükrü Gün, “ Evimde bulunan bin lira para ve annemden hatıra kalan eşyalar ile kızımın çeyizleri çalındı. Maddiyat önemli değil ama benim için manevi değerleri olan eşyaların bulunmasını istiyorum” dedi.   Acıgöl İlçe Emniyet Amirliği ekipleri her iki evde de yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili olarak soruşturma başlattı. 
Acıgöl ilçesinde iki ayrı mahallede iki evde hırsızlık yapıldı.

 

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Kuddisi Kurşun ve  Çayırlık Mahallesinde ikamet eden Şükrü Gün’ün evine hırsız girdi. Hırsızlarına adeta evleri boşaltması dikkatlerden kaçmazken evine hırsız giren Şükrü Gün annesinin hatıralarının çalınmasından dolayı büyük üzüntü yaşadığını ifade etti. Şükrü Gün, “ Evimde bulunan bin lira para ve annemden hatıra kalan eşyalar ile kızımın çeyizleri çalındı. Maddiyat önemli değil ama benim için manevi değerleri olan eşyaların bulunmasını istiyorum” dedi.

 

Acıgöl İlçe Emniyet Amirliği ekipleri her iki evde de yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili olarak soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.