Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl’de ekoloji okur-yazarlığı semineri başladı

İLÇELER 08.04.2019 - 10:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl’de ekoloji okur-yazarlığı semineri başladı

Acıgöl Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ekoloji okur-yazarlığı seminerleri başladı.
  2023 Vizyon Belgesine katkıda bulunmak için Acıgöl Halk Eğitim Merkezi ve   İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde ilçemizde bulunan ilkokulların 1.,2.,3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrencilere yönelik "Ekoloji Okur-yazarlığı" farkındalık seminerlerine Acıgöl Atatürk İlkokulu´nda başladı. İlerleyen tarihlerde ilçede diğer öğrencilere de bu eğitim verileceği bildirildi.
Acıgöl Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ekoloji okur-yazarlığı seminerleri başladı.

 

2023 Vizyon Belgesine katkıda bulunmak için Acıgöl Halk Eğitim Merkezi ve   İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde ilçemizde bulunan ilkokulların 1.,2.,3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrencilere yönelik "Ekoloji Okur-yazarlığı" farkındalık seminerlerine Acıgöl Atatürk İlkokulu´nda başladı.

İlerleyen tarihlerde ilçede diğer öğrencilere de bu eğitim verileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.