Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de futsal turnuvası düzenlendi

SPOR 25.10.2019 - 11:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl'de futsal turnuvası düzenlendi

Acıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği okullar arası futsal turnuvasında İlk ve Orta Okullar için Futsal Turnuvası düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği okullar arası futsal turnuvasında İlk ve Orta Okullar için Futsal Turnuvası düzenlendi.   Final maçına İlçemiz kaymakamı Doğukan Koyuncu, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Acıgöl Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Murat Çakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.   Acıgöl Kapalı Spor salonunda düzenlenen turnuvanın final maçlarında ilk okullarda Acıgöl M. Zeki Hanoğlu ilkokulu ile Tatlarin ilkokulu karşılaştı karşılaşmadan Tatlarin ilkokulu 3/1 galip ayrılarak şampiyon oldu.   Üçüncülük müsabakasında 4 Temmuz ilkokulu, Karapınar İlk Okulunu 4/0 yenerek üçüncü oldu.   Orta Okullar final karşılaşmasında Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu ile Karapınar İmam Hatip Ortaokulu karşılaştı karşılaşmayı Karapınar İmam Hatip Ortaokulu 2/1 yenerek şampiyon oldu.   Üçüncülük müsabakasında 4 Temmuz Ortaokulu ile İnallı Ortaokulu karşılaştı maçta beraberlik bozulmayınca ( 3/3 ) penaltı atışlarına geçildi penaltılarda 4 Temmuz Ortaokulu İnallı Orta Okulu'nu 3/2 yenerek 3.oldu.  
Acıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği okullar arası futsal turnuvasında İlk ve Orta Okullar için Futsal Turnuvası düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği okullar arası futsal turnuvasında İlk ve Orta Okullar için Futsal Turnuvası düzenlendi.

 

Final maçına İlçemiz kaymakamı Doğukan Koyuncu, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Acıgöl Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Murat Çakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Acıgöl Kapalı Spor salonunda düzenlenen turnuvanın final maçlarında ilk okullarda Acıgöl M. Zeki Hanoğlu ilkokulu ile Tatlarin ilkokulu karşılaştı karşılaşmadan Tatlarin ilkokulu 3/1 galip ayrılarak şampiyon oldu.

 

Üçüncülük müsabakasında 4 Temmuz ilkokulu, Karapınar İlk Okulunu 4/0 yenerek üçüncü oldu.

 

Orta Okullar final karşılaşmasında Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu ile Karapınar İmam Hatip Ortaokulu karşılaştı karşılaşmayı Karapınar İmam Hatip Ortaokulu 2/1 yenerek şampiyon oldu.

 

Üçüncülük müsabakasında 4 Temmuz Ortaokulu ile İnallı Ortaokulu karşılaştı maçta beraberlik bozulmayınca ( 3/3 ) penaltı atışlarına geçildi penaltılarda 4 Temmuz Ortaokulu İnallı Orta Okulu'nu 3/2 yenerek 3.oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.