Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

İLÇELER 11.05.2018 - 09:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl'de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Acıgöl ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi.
  Acıgöl Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından ilçede düzenlenen kurumlar arası voleybol müsabakaları oynanan final maçları ile sona erdi. Kurumlar arası voleybol turnuvasında birinciliği Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü elde ederken ikinciliği Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı, üçüncülüğü Karapınar Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Hafızlık Kuran Kursu elde etti.   Kurumlar arası voleybol turnuvasında birinci olan takım  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kupayı Acıgöl İlçe Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı verirken ikinci olan takıma Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürü Murat Çakar, üçüncülük kupasını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Caner Ertaş verdi.   Kupa törenin ardından kutlama ve ikramlar yapılarak tören sona erdi. 
Acıgöl ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi.

 

Acıgöl Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından ilçede düzenlenen kurumlar arası voleybol müsabakaları oynanan final maçları ile sona erdi. Kurumlar arası voleybol turnuvasında birinciliği Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü elde ederken ikinciliği Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı, üçüncülüğü Karapınar Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Hafızlık Kuran Kursu elde etti.

 

Kurumlar arası voleybol turnuvasında birinci olan takım  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kupayı Acıgöl İlçe Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı verirken ikinci olan takıma Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürü Murat Çakar, üçüncülük kupasını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Caner Ertaş verdi.

 

Kupa törenin ardından kutlama ve ikramlar yapılarak tören sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.