MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de öğrenci servisleri denetlendi

İLÇELER 12.09.2019 - 16:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl'de öğrenci servisleri denetlendi

Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim okullarını taşıyan servis araçlarının denetimlerini yaptı.
  Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim okullarını taşıyan servis araçlarının denetimlerini yaptı. Servis denetimlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü  Uğur Çatkılı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Arslan katıldı.   Servislerin ilgili evrakları ve servisin taşıması gereken şartları tek tek incelendi. Servisle gelen öğrencilerle sohbet edildi ve öğrencilere servisle ilgili memnuniyetleri soruldu. Servisler ile ilgili denetimler kayıt altına alınarak servis şoförlerine gereken uyarılar da bulunularak denetimler sona erdi.
Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim okullarını taşıyan servis araçlarının denetimlerini yaptı.

 

Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim okullarını taşıyan servis araçlarının denetimlerini yaptı. Servis denetimlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü  Uğur Çatkılı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Arslan katıldı.

 

Servislerin ilgili evrakları ve servisin taşıması gereken şartları tek tek incelendi. Servisle gelen öğrencilerle sohbet edildi ve öğrencilere servisle ilgili memnuniyetleri soruldu. Servisler ile ilgili denetimler kayıt altına alınarak servis şoförlerine gereken uyarılar da bulunularak denetimler sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.