Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Düzenlendi

İLÇELER 14.04.2018 - 10:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl'de Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Düzenlendi

Acıgöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği ortaokullar futbol turnuvası sona erdi.
  Acıgöl’de düzenlenen ortaokullar futbol turnuvasında Acıgöl çim futbol sahasında oynanan İmam Hatip Ortaokulu ile Karapınar İmam Hatip Ortaokulu final karşılaşmasını Acıgöl Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, Acıgöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Murat Çakar, Acıgöl İlçe milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı ve öğrenciler izledi. Oynanan final maçını 3-1 kazanan Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu birinci olurken Karapınar İmam Hatip Ortaokulu ikinci, 4 Temmuz Ortaokulu ise turnuvayı üçüncü olarak tamamlandı.   Acıgöl’de düzenlenen ortaokullar futbol turnuvasına 12 okul katıldı.
Acıgöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği ortaokullar futbol turnuvası sona erdi.

 

Acıgöl’de düzenlenen ortaokullar futbol turnuvasında Acıgöl çim futbol sahasında oynanan İmam Hatip Ortaokulu ile Karapınar İmam Hatip Ortaokulu final karşılaşmasını Acıgöl Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, Acıgöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Murat Çakar, Acıgöl İlçe milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı ve öğrenciler izledi. Oynanan final maçını 3-1 kazanan Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu birinci olurken Karapınar İmam Hatip Ortaokulu ikinci, 4 Temmuz Ortaokulu ise turnuvayı üçüncü olarak tamamlandı.

 

Acıgöl’de düzenlenen ortaokullar futbol turnuvasına 12 okul katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.