Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl’de Sportif Etkinlikler Yarışması Düzenlendi

İLÇELER 09.08.2018 - 15:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl’de Sportif Etkinlikler Yarışması Düzenlendi

Acıgöl Kaymakam Vekili Çağlar Tekin’in öncülüğünde ilçede ‘Kur’an ile Huzur, Spor ile Sıhhat Bul’ projesi kapsamında sportif etkinlikler yarışması düzenlendi.
  Acıgöl Kaymakam Vekili Çağlar Tekin öncülüğünde İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından ilçede yaz Kuran kurslarına katılan 100 erkek 60 kız öğrencinin katılımı ile sportif etkinlikler yarışması düzenlendi.   Camiler arası futbol turnuvasında Acıgöl Merkez Çayırlık Camii birinci olurken Acıgöl Merkez Çarşı Camii ikinci oldu.   Hentbol Yıldız kızlarda Acıgöl Merkez Camii birinci olurken Merkez Çayırlık Camii ikinci oldu.   Hentbol Küçük Kızlarda Fatih Camii birinci olurken ikincilik Merkez Çarşı Camii'nin oldu.
Acıgöl Kaymakam Vekili Çağlar Tekin’in öncülüğünde ilçede ‘Kur’an ile Huzur, Spor ile Sıhhat Bul’ projesi kapsamında sportif etkinlikler yarışması düzenlendi.

 

Acıgöl Kaymakam Vekili Çağlar Tekin öncülüğünde İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından ilçede yaz Kuran kurslarına katılan 100 erkek 60 kız öğrencinin katılımı ile sportif etkinlikler yarışması düzenlendi.

 

Camiler arası futbol turnuvasında Acıgöl Merkez Çayırlık Camii birinci olurken Acıgöl Merkez Çarşı Camii ikinci oldu.

 

Hentbol Yıldız kızlarda Acıgöl Merkez Camii birinci olurken Merkez Çayırlık Camii ikinci oldu.

 

Hentbol Küçük Kızlarda Fatih Camii birinci olurken ikincilik Merkez Çarşı Camii'nin oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.