MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de Trap Atış Yarışması Düzenlendi

İLÇELER 13.05.2018 - 22:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl'de Trap Atış Yarışması Düzenlendi

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde Acıgöl Belediyesi ve Acıgöl Avcılar Kulübü tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Trap Atışları ve Kültürel Etkinlikler Festivali, farklı illerden de katılımlarla gerçekleşti.
  Acıgöl İlçesi Maar Gölü’ne kurulan platformda yapılan trap atışlarına hareketli makine, sağ sol arkası, tek kurşun tek hedef, tek kurşun şişe ve grup yarışmaları olmak üzere farklı kategoride yarışıldı.   Festivale; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Acıgöl Kaymakam Vekili Ömer Tuğrul Kundakçı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Murat Asiltürk, Daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Yarışmada birinci olanlara hediyeleri Vali İlhami Aktaş ve Protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Vali İlhami Aktaş, bu gibi festivallerin ilimizde yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, festivalin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde Acıgöl Belediyesi ve Acıgöl Avcılar Kulübü tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Trap Atışları ve Kültürel Etkinlikler Festivali, farklı illerden de katılımlarla gerçekleşti.

 

Acıgöl İlçesi Maar Gölü’ne kurulan platformda yapılan trap atışlarına hareketli makine, sağ sol arkası, tek kurşun tek hedef, tek kurşun şişe ve grup yarışmaları olmak üzere farklı kategoride yarışıldı.

 

Festivale; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Acıgöl Kaymakam Vekili Ömer Tuğrul Kundakçı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Murat Asiltürk, Daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yarışmada birinci olanlara hediyeleri Vali İlhami Aktaş ve Protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Vali İlhami Aktaş, bu gibi festivallerin ilimizde yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, festivalin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.