MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl Gençlik Merkezi Öğrencileri Sergi Açtı

İLÇELER 25.04.2018 - 16:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl Gençlik Merkezi Öğrencileri Sergi Açtı

Acıgöl Gençlik Merkezi kurs öğrencileri ile Karapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Kültür merkezinde sergi açıldı.
  Acıgöl Gençlik Merkezinde kurslara katılan kursiyerler ile Karapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından, cam vitray, yağlı boya, kuling ve özgün çalışmalardan oluşan sergi Acıgöl Belediyesi Kültür merkezinde açıldı. Açılışa Acıgöl Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Çakar ve protokol üyeleri katıldı.   Öğrenciler tarafından açılan resim sergisi bir hafta boyunca ziyarete açık tutulacak. 
Acıgöl Gençlik Merkezi kurs öğrencileri ile Karapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Kültür merkezinde sergi açıldı.

 

Acıgöl Gençlik Merkezinde kurslara katılan kursiyerler ile Karapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından, cam vitray, yağlı boya, kuling ve özgün çalışmalardan oluşan sergi Acıgöl Belediyesi Kültür merkezinde açıldı. Açılışa Acıgöl Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Çakar ve protokol üyeleri katıldı.

 

Öğrenciler tarafından açılan resim sergisi bir hafta boyunca ziyarete açık tutulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.