Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl Halk Eğitim Merkezi'nde Aşure etkinliği düzenlendi

İLÇELER 25.09.2019 - 15:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl Halk Eğitim Merkezi'nde Aşure etkinliği düzenlendi

Acıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı münasebetiyle aşure etkinliği düzenlendi.
  Acıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı münasebetiyle aşure etkinliği düzenlendi.   Acıgöl Halk Eğitimi Merkezi Aşçı Yardımcısı kursu eğitici ve kursiyerlerinden Aşure etkinliği büyük beğeni topladı.15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte organize edilen Aşure etkinliğinde yaklaşık 350 kişiye aşure ikram edildi.   Etkinlik kapsamında kurs öğretmenleri ve kursiyerlerin katkılarıyla yapılan aşure, Halk Eğitim Merkezinde öğretmen, kursiyerler ve protokol üyeleri ile 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ikram edildi.   Halk Eğitim Merkezi Müdürü Caner Ertaş, aşurenin birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu ifade ederek, bu tür etkinliklerin birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini kaydetti Aşure yapımında ve dağıtılmasında emeği geçen kursiyerlerimize, eğitimcilerimize ve malzeme temininde bizlere yardımcı olan hayırseverlerimize teşekkür ederiz dedi.  
Acıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı münasebetiyle aşure etkinliği düzenlendi.

 

Acıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı münasebetiyle aşure etkinliği düzenlendi.

 

Acıgöl Halk Eğitimi Merkezi Aşçı Yardımcısı kursu eğitici ve kursiyerlerinden Aşure etkinliği büyük beğeni topladı.15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte organize edilen Aşure etkinliğinde yaklaşık 350 kişiye aşure ikram edildi.

 

Etkinlik kapsamında kurs öğretmenleri ve kursiyerlerin katkılarıyla yapılan aşure, Halk Eğitim Merkezinde öğretmen, kursiyerler ve protokol üyeleri ile 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ikram edildi.

 


Halk Eğitim Merkezi Müdürü Caner Ertaş, aşurenin birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu ifade ederek, bu tür etkinliklerin birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini kaydetti Aşure yapımında ve dağıtılmasında emeği geçen kursiyerlerimize, eğitimcilerimize ve malzeme temininde bizlere yardımcı olan hayırseverlerimize teşekkür ederiz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.