MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl Kaymakamı Akbulut İçin Veda Yemeği Düzenlendi

İLÇELER 28.10.2017 - 10:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl Kaymakamı Akbulut İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Acıgöl ilçesi Yuva köyü muhtarı Hasan Kaymak tarafından Acıgöl kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut'a veda yemeği düzenlendi.
  Acıgöl ilçesi Yuva köyü muhtarı Hasan Kaymak tarafından Acıgöl kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut'a veda yemeği düzenlendi.   Yurt dışında açılan yabancı dil kursuna katılmak üzere ilçeye veda edecek olan Acıgöl ilçe kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut onuruna, Acıgöl Yuva köyü muhtarı Hasan Kaymak tarafından bir veda yemeği verildi.   Yemeğe ilçe kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut , Tatlarin belediye başkanı Ferhat Adıyaman ,Karapınar belediye başkanı Mustafa Tiftik, Nevşehir il genel meclis başkanı Süleyman Özgün ,il genel meclis üyesi Abdulselam Göltaş ,daire müdürleri ile kaymakamlık personeli ve muhtarlar katıldı.   Acıgöl  Kaymakamı  Akbulut  yaptığı veda konuşmasında; 'Acıgöl kendi halinde Nevşehirin  şirin bir ilçesi. Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Acıgöl ve Acıgöl’lüler için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Hepinize teşekkür ediyorum. Gelecek Kaymakam arkadaşımızla da uyum içinde çalışacaksınız biliyorum. Hepinize teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim' dedi. 
Acıgöl ilçesi Yuva köyü muhtarı Hasan Kaymak tarafından Acıgöl kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut'a veda yemeği düzenlendi.

 

Acıgöl ilçesi Yuva köyü muhtarı Hasan Kaymak tarafından Acıgöl kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut'a veda yemeği düzenlendi.

 

Yurt dışında açılan yabancı dil kursuna katılmak üzere ilçeye veda edecek olan Acıgöl ilçe kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut onuruna, Acıgöl Yuva köyü muhtarı Hasan Kaymak tarafından bir veda yemeği verildi.

 

Yemeğe ilçe kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut , Tatlarin belediye başkanı Ferhat Adıyaman ,Karapınar belediye başkanı Mustafa Tiftik, Nevşehir il genel meclis başkanı Süleyman Özgün ,il genel meclis üyesi Abdulselam Göltaş ,daire müdürleri ile kaymakamlık personeli ve muhtarlar katıldı.

 

Acıgöl  Kaymakamı  Akbulut  yaptığı veda konuşmasında; 'Acıgöl kendi halinde Nevşehirin  şirin bir ilçesi. Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Acıgöl ve Acıgöl’lüler için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Hepinize teşekkür ediyorum. Gelecek Kaymakam arkadaşımızla da uyum içinde çalışacaksınız biliyorum. Hepinize teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.