Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl Okuyor projesi

İLÇELER 29.12.2020 - 14:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl Okuyor projesi

Acıgöl Milli Eğitim Müdürü proje ekibi Şube Müdürü Hüseyin Özdemir ve MEBBİS Yöneticisi Berkay Dinleyen tarafından ilçe genelinde öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik Okulum Evde, Eğitim Her Yerde projesi kapsamında yapılan etkinliklerden biri daha bu akşam tüm ilçe genelinde uygulandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Milli Eğitim Müdürü proje ekibi Şube Müdürü Hüseyin Özdemir ve MEBBİS Yöneticisi Berkay Dinleyen tarafından ilçe genelinde öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik Okulum Evde, Eğitim Her Yerde projesi kapsamında yapılan etkinliklerden biri daha bu akşam tüm ilçe genelinde uygulandı.    "Acıgöl Okuyor" diyerek tüm öğrenci, öğretmen ve veliler kitap okumaya davet edildi. Sosyal medya platformlarında yüzlerce öğrenci, öğretmen ve velinin kitap okuma etkinliğine katıldığı belirtildi. Bu zor süreçte ellerinden kitabı düşürmeyen öğrenci, öğretmen ve velilerin desteği geleceğe dair umutları güçlendirdi.    Farkındalık olması açısından ilçe genelinde oldukça büyük bir etkinlik olduğunu belirten Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey, "Hepimiz bu zor süreçte boş vakitlerimizi kitap okuyarak değerlendirirsek iyi bir alışkanlık elde etmiş oluruz" diyerek projeye katılan herkese teşekkürlerini iletti. 
Acıgöl Milli Eğitim Müdürü proje ekibi Şube Müdürü Hüseyin Özdemir ve MEBBİS Yöneticisi Berkay Dinleyen tarafından ilçe genelinde öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik Okulum Evde, Eğitim Her Yerde projesi kapsamında yapılan etkinliklerden biri daha bu akşam tüm ilçe genelinde uygulandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Milli Eğitim Müdürü proje ekibi Şube Müdürü Hüseyin Özdemir ve MEBBİS Yöneticisi Berkay Dinleyen tarafından ilçe genelinde öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik Okulum Evde, Eğitim Her Yerde projesi kapsamında yapılan etkinliklerden biri daha bu akşam tüm ilçe genelinde uygulandı. 

 

"Acıgöl Okuyor" diyerek tüm öğrenci, öğretmen ve veliler kitap okumaya davet edildi. Sosyal medya platformlarında yüzlerce öğrenci, öğretmen ve velinin kitap okuma etkinliğine katıldığı belirtildi. Bu zor süreçte ellerinden kitabı düşürmeyen öğrenci, öğretmen ve velilerin desteği geleceğe dair umutları güçlendirdi. 

 

Farkındalık olması açısından ilçe genelinde oldukça büyük bir etkinlik olduğunu belirten Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey, "Hepimiz bu zor süreçte boş vakitlerimizi kitap okuyarak değerlendirirsek iyi bir alışkanlık elde etmiş oluruz" diyerek projeye katılan herkese teşekkürlerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.