MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl Yukarı Mahalle Muhtarından Halep'e Yardım

İLÇELER 16.12.2016 - 17:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl Yukarı Mahalle Muhtarından Halep'e Yardım

Nevşehir’in Acıgöl ilçesi yukarı mahalle muhtarı Hasan Yalçın Halep’e yardım kampanyası başlattı.
Nevşehir’in Acıgöl ilçesi yukarı mahalle muhtarı Hasan Yalçın Halep’e yardım kampanyası başlattı.   Yukarı mahalle muhtarı Hasan Yalçın Halep için başlatmış oldugu yardım kampanyasına tüm Acıgöl halkının destek vermesini istiyor yardımda bulunmak isteyenler muhtar Hasan Yalçın'ın yukarı mahalledeki iş yerine yardımlarını ulaştırabilirler.   Acıgöl ilçesi yukarı mahalle muhtarı Hasan Yalçın Uzun süreden beri Suriye'nin Halep kentinde yaşanan insanlık dramı, artık dayanılmaz boyutlara ulaşmış, yaşam şartları iyice zorlaşmıştır. Bu konuda devletimiz ve yardım kuruluşları faliyetlerini sürdürüyor bizde elimizden gelen destegi  Halepli kardeşlerimize yapmamız gerekiyor Hemen harekete geçilmezse, gıda ve insani ihtiyaç yetersizliğinin sebep olacağı büyük facia insanlık tarihine utanç verici kara bir leke olarak kaydedilecektir." ifadesine yer verildi.
Nevşehir’in Acıgöl ilçesi yukarı mahalle muhtarı Hasan Yalçın Halep’e yardım kampanyası başlattı.

Nevşehir’in Acıgöl ilçesi yukarı mahalle muhtarı Hasan Yalçın Halep’e yardım kampanyası başlattı.

 

Yukarı mahalle muhtarı Hasan Yalçın Halep için başlatmış oldugu yardım kampanyasına tüm Acıgöl halkının destek vermesini istiyor yardımda bulunmak isteyenler muhtar Hasan Yalçın'ın yukarı mahalledeki iş yerine yardımlarını ulaştırabilirler.

 

Acıgöl ilçesi yukarı mahalle muhtarı Hasan Yalçın Uzun süreden beri Suriye'nin Halep kentinde yaşanan insanlık dramı, artık dayanılmaz boyutlara ulaşmış, yaşam şartları iyice zorlaşmıştır. Bu konuda devletimiz ve yardım kuruluşları faliyetlerini sürdürüyor bizde elimizden gelen destegi  Halepli kardeşlerimize yapmamız gerekiyor Hemen harekete geçilmezse, gıda ve insani ihtiyaç yetersizliğinin sebep olacağı büyük facia insanlık tarihine utanç verici kara bir leke olarak kaydedilecektir." ifadesine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.