MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı

SİYASET 14.03.2020 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında, "Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına gece gündüz demeden insanlık için fedakarca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Küresel korona virüs salgınına karşı yeni ulusal tedbirlerin karara bağlanmasında etkin ve başarılı çalışmalar yürüten başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve fedakar tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarla Türkiye’nin risklere karşı güven düzeyi daha da artmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ülke genelinde tedbirler sıkı tutulduğundan, sorun kontrolümüz altındadır. Vatandaşlarımıza ve tüm dünyaya sağlıklı günler diliyorum" dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında, "Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına gece gündüz demeden insanlık için fedakarca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Küresel korona virüs salgınına karşı yeni ulusal tedbirlerin karara bağlanmasında etkin ve başarılı çalışmalar yürüten başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve fedakar tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarla Türkiye’nin risklere karşı güven düzeyi daha da artmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ülke genelinde tedbirler sıkı tutulduğundan, sorun kontrolümüz altındadır. Vatandaşlarımıza ve tüm dünyaya sağlıklı günler diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.