MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, 15 Yıldır Sağlıkta Sayısı Reform Yaptık dedi

SİYASET 11.04.2017 - 16:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, 15 Yıldır Sağlıkta Sayısı Reform Yaptık dedi

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde Nevşehir Devlet Hastanesi çalışanları ile bir araya geldi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde Nevşehir Devlet Hastanesi çalışanları ile bir araya geldi.    AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz referanduma sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor.   Milletvekili Açıkgöz Nevşehir Devlet Hastanesi çalışanları ile bir araya gelerek sağlıkta bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak olan projeler ile ilgili açıklamada bulundu. Açıkgöz, “ Bugün burada Nevşehir Devlet Hastanemizde çalışan fedakar sağlık personelimizle bir aradayız. 15 yıldır sağlıkta sayısız reformu birlikte gerçekleştirdik. Yeni sistemle 15 yılda başardıklarımızı çok daha kısa süre zarfına sığdıracağız. Türkiye'nin sağlık hizmetlerini hızlı bir şekilde artıracağız. Sizlerin üstün gayretiyle, modern hastanelerimizle, başarılı doktorlarımızla, Sağlık Bakanlığımızla, AK Parti Hükümetlerimizle sağlıkta lider ve öncü bir ülke olduk. Şimdi ise vakit sandıkları evet oylarıyla doldurma vakti. Güçlü Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda milletimiz iradesini evet ile sandıklara yansıtacak. Eski tip sağlık modelinde insanımız kuyruklarda günlerce bekleyip muayene olamıyordu. Eski sistemde de sıkıntılar vardı. Cumhurbaşkanlığı Sistemi modern, atılıma ve hızlı icraatlara dönük yeni sistemdir. İnşallah 16 Nisan'da kararımız güçlü Türkiye için evet olacaktır” diye konuştu.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün programına AK Parti Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz’de eşlik etti.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde Nevşehir Devlet Hastanesi çalışanları ile bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde Nevşehir Devlet Hastanesi çalışanları ile bir araya geldi. 

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz referanduma sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Milletvekili Açıkgöz Nevşehir Devlet Hastanesi çalışanları ile bir araya gelerek sağlıkta bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak olan projeler ile ilgili açıklamada bulundu. Açıkgöz, “ Bugün burada Nevşehir Devlet Hastanemizde çalışan fedakar sağlık personelimizle bir aradayız. 15 yıldır sağlıkta sayısız reformu birlikte gerçekleştirdik. Yeni sistemle 15 yılda başardıklarımızı çok daha kısa süre zarfına sığdıracağız. Türkiye'nin sağlık hizmetlerini hızlı bir şekilde artıracağız. Sizlerin üstün gayretiyle, modern hastanelerimizle, başarılı doktorlarımızla, Sağlık Bakanlığımızla, AK Parti Hükümetlerimizle sağlıkta lider ve öncü bir ülke olduk. Şimdi ise vakit sandıkları evet oylarıyla doldurma vakti. Güçlü Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda milletimiz iradesini evet ile sandıklara yansıtacak. Eski tip sağlık modelinde insanımız kuyruklarda günlerce bekleyip muayene olamıyordu. Eski sistemde de sıkıntılar vardı. Cumhurbaşkanlığı Sistemi modern, atılıma ve hızlı icraatlara dönük yeni sistemdir. İnşallah 16 Nisan'da kararımız güçlü Türkiye için evet olacaktır” diye konuştu.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün programına AK Parti Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz’de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.