MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, ’21 Ekim Dünya Gazeteciler günü kutlu olsun’

SİYASET 21.10.2019 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, ’21 Ekim Dünya Gazeteciler günü kutlu olsun’

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 21 Ekim Dünya Gazeciler Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, , “İnsan onurunu, vicdanını, kamu yararını gözeterek üstün gayretle çalışan değerli basın mensuplarımız, evrensel bir mesleği onurlu bir şekilde icra etmektedirler. Basın özgürlüğünün yanı sıra, kamunun bilgi edinme hakkının da yılmaz savunucu olan gazetecilerimizi bir kez daha kutluyorum. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde ve sonrasında büyük bir basiret gösteren yerli ve millî basınımızı; bu olayda büyük bir vatanseverlik göstererek vatandaşlarımızın haber alma hakkını fedakârca sağladıkları için kutluyorum ve teşekkürleri bir borç biliyorum. Eşsiz güzelliklerin diyarı Nevşehir’imizin değerlerini dünyaya servis eden Nevşehir'imizin güzide gazetecilerine ve basın mensuplarımıza; Barış Pınarı Harekatı’mızı en etkili ve doğru bir şekilde dünya kamuoyuna anlatan fedakâr gazetecilerimize de şahsım ve milletimiz adına şükranlarımı, minnetlerimi sunuyorum.   Basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak ülkemizdeki, bölgemizdeki ve ilimiz Nevşehir'deki gelişmeleri, halkımızla paylaşma yolunda gece gündüz demeden emek harcayarak; ilimizin ve ilçelerimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif görev alan, tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diler, saygılarımı, selamlarımı ve muhabbetlerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 21 Ekim Dünya Gazeciler Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, , “İnsan onurunu, vicdanını, kamu yararını gözeterek üstün gayretle çalışan değerli basın mensuplarımız, evrensel bir mesleği onurlu bir şekilde icra etmektedirler. Basın özgürlüğünün yanı sıra, kamunun bilgi edinme hakkının da yılmaz savunucu olan gazetecilerimizi bir kez daha kutluyorum. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde ve sonrasında büyük bir basiret gösteren yerli ve millî basınımızı; bu olayda büyük bir vatanseverlik göstererek vatandaşlarımızın haber alma hakkını fedakârca sağladıkları için kutluyorum ve teşekkürleri bir borç biliyorum. Eşsiz güzelliklerin diyarı Nevşehir’imizin değerlerini dünyaya servis eden Nevşehir'imizin güzide gazetecilerine ve basın mensuplarımıza; Barış Pınarı Harekatı’mızı en etkili ve doğru bir şekilde dünya kamuoyuna anlatan fedakâr gazetecilerimize de şahsım ve milletimiz adına şükranlarımı, minnetlerimi sunuyorum.

 

Basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak ülkemizdeki, bölgemizdeki ve ilimiz Nevşehir'deki gelişmeleri, halkımızla paylaşma yolunda gece gündüz demeden emek harcayarak; ilimizin ve ilçelerimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif görev alan, tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diler, saygılarımı, selamlarımı ve muhabbetlerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.