MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

SİYASET 23.11.2016 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yazılı bir açıklamada bulundu.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yazılı bir açıklamada bulundu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti; "Bilhassa bizim kültürümüzde, öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar muteber sayılmaktadırlar. Zira bizler, ilim ve irfan sahibi kimselere hürmeti, bize bir harf dahi öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi şiar edinmiş bir milletiz. İnsana yapılan her yatırım, insanın yetişmesine verilen her emek bizim nazarımızda kutsaldır. Bu anlayışla son 15 yılda en fazla yatırımı eğitime yaptık, eğitimi her şeyin önünde tuttuk; eğitimcilerimize, öğretmenlerimize özel önem atfettik. Her öğretmenimiz; çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Tarihini, geleneğini, göreneğini ve değerlerini bilen bir nesil yetiştirmek, kutsal görevi yerine getiren eli öpülesi öğretmenlerimizin hedeflerindendir. Türkiye, gelecekteki hedeflerine kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır. 15 Temmuz darbe girişiminde hain FETÖ’ ye karşı cesur gençlerimiz ve kahraman milletimiz geleceğine sahip çıkarak dünyada eşi görülmemiş bir destanı hep birlikte yazdı. Yeni Türkiye’nin inşasının temel taşları da siz kıymetli öğretmenlerimizsiniz. Hacı Bektaş- ı Veli’ nin “Yolumuz, ilim, irfan ve insanlık sevgisi üzerine kurulmuştur.” öğretisi ile günümüz insanının ulaşmaya çalıştığı hedefe, saygıdeğer eğitimcilerimiz vesilesi ile ulaşacağız. Öğretmenlik tüm makam ve mevkilerin üzerinde bir değere sahiptir. Bugün itibarıyla hangi makam ve mevkide olursak olalım bunu öğretmenlerimize borçluyuz. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.Ben bu vesileyle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Bu vesileyle terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehitlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize ve hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarına Allah'tan rahmet diliyorum.” 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yazılı bir açıklamada bulundu.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yazılı bir açıklamada bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;

"Bilhassa bizim kültürümüzde, öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar muteber sayılmaktadırlar. Zira bizler, ilim ve irfan sahibi kimselere hürmeti, bize bir harf dahi öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi şiar edinmiş bir milletiz. İnsana yapılan her yatırım, insanın yetişmesine verilen her emek bizim nazarımızda kutsaldır. Bu anlayışla son 15 yılda en fazla yatırımı eğitime yaptık, eğitimi her şeyin önünde tuttuk; eğitimcilerimize, öğretmenlerimize özel önem atfettik. Her öğretmenimiz; çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Tarihini, geleneğini, göreneğini ve değerlerini bilen bir nesil yetiştirmek, kutsal görevi yerine getiren eli öpülesi öğretmenlerimizin hedeflerindendir. Türkiye, gelecekteki hedeflerine kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır. 15 Temmuz darbe girişiminde hain FETÖ’ ye karşı cesur gençlerimiz ve kahraman milletimiz geleceğine sahip çıkarak dünyada eşi görülmemiş bir destanı hep birlikte yazdı. Yeni Türkiye’nin inşasının temel taşları da siz kıymetli öğretmenlerimizsiniz. Hacı Bektaş- ı Veli’ nin “Yolumuz, ilim, irfan ve insanlık sevgisi üzerine kurulmuştur.” öğretisi ile günümüz insanının ulaşmaya çalıştığı hedefe, saygıdeğer eğitimcilerimiz vesilesi ile ulaşacağız. Öğretmenlik tüm makam ve mevkilerin üzerinde bir değere sahiptir. Bugün itibarıyla hangi makam ve mevkide olursak olalım bunu öğretmenlerimize borçluyuz. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.Ben bu vesileyle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Bu vesileyle terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehitlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize ve hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarına Allah'tan rahmet diliyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.