Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, 75. Yıl İlkokulunu ziyaret etti

SİYASET 12.11.2019 - 17:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, 75. Yıl İlkokulunu ziyaret etti

‪AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, bakım ve onarımı tamamlanan 75. Yıl İlkokulunu ziyaret etti.
    AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz yapımı ve onarımı tamamlanan 75.Yıl İlokulunu ziyaret ederek okul idaresinden bilgiler aldı. Burada öğrenciler ve öğrenci velileri ile de bir süre sohbet eden milletvekili Açıkgöz, geleceğimiz olan gençlerimiz ile çocuklarımız ile ne kadar övünsek azdır dedi. Açıkgöz, “75. Yıl İlkokulumuzu hazirunumuzla ziyaret ederek yapımı-onarımı tamamlanan birimleri yerinde inceledik. Öğrencilerimizle, eli öpülesi öğretmenlerimizle, velilerimizle hasbihal ederek; herkese çalışmalarında başarılar diledik” dedi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir eşlik etti.
‪AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, bakım ve onarımı tamamlanan 75. Yıl İlkokulunu ziyaret etti.

 

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz yapımı ve onarımı tamamlanan 75.Yıl İlokulunu ziyaret ederek okul idaresinden bilgiler aldı. Burada öğrenciler ve öğrenci velileri ile de bir süre sohbet eden milletvekili Açıkgöz, geleceğimiz olan gençlerimiz ile çocuklarımız ile ne kadar övünsek azdır dedi. Açıkgöz, “75. Yıl İlkokulumuzu hazirunumuzla ziyaret ederek yapımı-onarımı tamamlanan birimleri yerinde inceledik. Öğrencilerimizle, eli öpülesi öğretmenlerimizle, velilerimizle hasbihal ederek; herkese çalışmalarında başarılar diledik” dedi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.