Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, Arı ve Bağlı, NEVBİAD tarafından düzenlenen programa katıldı

GÜNCEL 14.01.2020 - 23:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, Arı ve Bağlı, NEVBİAD tarafından düzenlenen programa katıldı

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve NEVÜ Rektörü Mazhar Bağlı, NEVBİAD tarafından İstanbul’da düzenlenen toplantıya katıldı.
  Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) yönetimi tarafından düzenlenne Çin H.C. İstanbul Başkonsolosu Cui Weı ve DEİK Türk-Çin İş konseyi Başkanı Murat Kolbaşı’nın konuşmacı olarak katıldığı Türkiye ile Çin H.C. arasındaki ticari ilişkilerin konuşulduğu toplantıya AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’da katıldı.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, ”NEVBİAD tarafından düzenlenen “Türkiye ile Çin H.C. Arasındaki Ticari İlişkiler” konulu toplantıda İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle, dernek yönetimimiz ve üyelerimizle bir araya geldik. Sevdamız Nevşehir,  güçlü Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Bu özel toplantıyı tertipleyen NEVBİAD yönetimimize ve değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.   NEVBİAD tarafından düzenlenen toplantıya İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin’in yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.  
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve NEVÜ Rektörü Mazhar Bağlı, NEVBİAD tarafından İstanbul’da düzenlenen toplantıya katıldı.

 

Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) yönetimi tarafından düzenlenne Çin H.C. İstanbul Başkonsolosu Cui Weı ve DEİK Türk-Çin İş konseyi Başkanı Murat Kolbaşı’nın konuşmacı olarak katıldığı Türkiye ile Çin H.C. arasındaki ticari ilişkilerin konuşulduğu toplantıya AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’da katıldı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, ”NEVBİAD tarafından düzenlenen “Türkiye ile Çin H.C. Arasındaki Ticari İlişkiler” konulu toplantıda İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle, dernek yönetimimiz ve üyelerimizle bir araya geldik. Sevdamız Nevşehir,  güçlü Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Bu özel toplantıyı tertipleyen NEVBİAD yönetimimize ve değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

 

NEVBİAD tarafından düzenlenen toplantıya İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin’in yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.