MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, 'Avanos'u dünya markası yapacağız'

SİYASET 28.03.2019 - 17:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, 'Avanos'u dünya markası yapacağız'

AK Parti Kayseri Milletvekili, 25. Dönem Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın ve AK PARTİ Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında teşkilat üyeleri AK Parti Avanos Belediye Başkanı Şaban Topuz’un düzenlediği Avanos mitingine yoğun bir katılım vardı.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Avanos mitinginde katılımcılara hitap etti.   Konuşmasına AK Parti Avanos Belediye Başkan adayı Şaban Topuz için Avanoslu hemşerilerimizden destek isteyen Açıkgöz, Avanos için planlanan projeleri de anlattı.   “AVANOS Tek Yürek”   AK Parti milletvekili Mustafa açıkgöz, “25. Dönem Ekonomi Bakanımız, Kayseri Milletvekilimiz Mustafa Elitaş, AK teşkilatımız ve AK Sevdalılarla Avanos Belediye Başkan adayımız Şaban Topuz’a destek için bir aradayız.   Avanos’umuzda sen-ben yok, biz varız. Avanos, tek yürek 31 Mart’ta ‘Gönül Belediyeceliği’ne hazır. AK kadrolar olarak bizler, milletimize hizmetle mükellefiz. Avanos’ta hükümet ve belediye çalışmalarını birbirini destekler şekilde ilerlemesi halinde Avanos, bambaşka bir çehreye bürünecek.   Sanatı, bereketli toprakları, Kızılırmak’ı, turizmi, kendine has mimarisi ile kültür ve tarih başkenti Avanos; vizyon sahibi Belediye Başkan adayımız Şaban Topuz ve AK yatırımlarla şaha kalkacak. Projeleri olan, kendi has evladınız, gönül belediyeciliği ile memleketine sevdalı olarak çalışacak Şaban Topuz ile kazanan Avanos olacak.   31 Mart’ta sizlerin desteklerini ve dualarını bekliyoruz. Bugün görüyoruz ki Avanos kararını vermiş, özlediği AK Belediyeciliğe hazır. Bu birlikteliğimiz, kardeşliğimiz, beldelerimizle beraber Avanos sevdamız hayırlara vesile olsun. İnanıyoruz ki 31 Mart’ta sizler kazanacaksınız, milletimiz kazanacak.   “Avanos’u, Dünya Markası Yapacağız”   Avanos Belediye Başkan adayımız Şaban Topuz, daha Belediye Başkanı olmadan yıllardır Avanos’umuzu dünyaya tanıttı.Toprağa sanatıyla can veren usta ellerden biri olan Şaban Topuz’a siz sahip çıkın. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun Şaban Topuz ile Avanos kazanacaktır.   İlime ve bilime önem veren Avanos’umuz, fakültesine kavuşacak. Bu sayede iş, aş, istihdam sahası daha da genişleyecektir.   Avanos’umuzun sıkıntılarından olan taşkınlarla ilgili taşkın sahası müjdemizi daha önce vermiştik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Söz verdik ve yapacağız.   İlçemize yatay ve doğal dokuya uygun mimarisiyle 2. TOKİ etabını kazandıracağız diyen Açıkgöz, miting sonrasında vatandaşlarla ve esnaflarla hasbihal etti.
AK Parti Kayseri Milletvekili, 25. Dönem Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın ve AK PARTİ Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında teşkilat üyeleri AK Parti Avanos Belediye Başkanı Şaban Topuz’un düzenlediği Avanos mitingine yoğun bir katılım vardı.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Avanos mitinginde katılımcılara hitap etti.

 

Konuşmasına AK Parti Avanos Belediye Başkan adayı Şaban Topuz için Avanoslu hemşerilerimizden destek isteyen Açıkgöz, Avanos için planlanan projeleri de anlattı.

 

“AVANOS Tek Yürek”

 

AK Parti milletvekili Mustafa açıkgöz, “25. Dönem Ekonomi Bakanımız, Kayseri Milletvekilimiz Mustafa Elitaş, AK teşkilatımız ve AK Sevdalılarla Avanos Belediye Başkan adayımız Şaban Topuz’a destek için bir aradayız.

 

Avanos’umuzda sen-ben yok, biz varız. Avanos, tek yürek 31 Mart’ta ‘Gönül Belediyeceliği’ne hazır. AK kadrolar olarak bizler, milletimize hizmetle mükellefiz. Avanos’ta hükümet ve belediye çalışmalarını birbirini destekler şekilde ilerlemesi halinde Avanos, bambaşka bir çehreye bürünecek.

 

Sanatı, bereketli toprakları, Kızılırmak’ı, turizmi, kendine has mimarisi ile kültür ve tarih başkenti Avanos; vizyon sahibi Belediye Başkan adayımız Şaban Topuz ve AK yatırımlarla şaha kalkacak. Projeleri olan, kendi has evladınız, gönül belediyeciliği ile memleketine sevdalı olarak çalışacak Şaban Topuz ile kazanan Avanos olacak.

 

31 Mart’ta sizlerin desteklerini ve dualarını bekliyoruz. Bugün görüyoruz ki Avanos kararını vermiş, özlediği AK Belediyeciliğe hazır. Bu birlikteliğimiz, kardeşliğimiz, beldelerimizle beraber Avanos sevdamız hayırlara vesile olsun. İnanıyoruz ki 31 Mart’ta sizler kazanacaksınız, milletimiz kazanacak.

 

“Avanos’u, Dünya Markası Yapacağız”

 

Avanos Belediye Başkan adayımız Şaban Topuz, daha Belediye Başkanı olmadan yıllardır Avanos’umuzu dünyaya tanıttı.Toprağa sanatıyla can veren usta ellerden biri olan Şaban Topuz’a siz sahip çıkın. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun Şaban Topuz ile Avanos kazanacaktır.

 

İlime ve bilime önem veren Avanos’umuz, fakültesine kavuşacak. Bu sayede iş, aş, istihdam sahası daha da genişleyecektir.

 

Avanos’umuzun sıkıntılarından olan taşkınlarla ilgili taşkın sahası müjdemizi daha önce vermiştik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Söz verdik ve yapacağız.

 

İlçemize yatay ve doğal dokuya uygun mimarisiyle 2. TOKİ etabını kazandıracağız diyen Açıkgöz, miting sonrasında vatandaşlarla ve esnaflarla hasbihal etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.