Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı ziyaret etti

SİYASET 17.01.2020 - 01:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı makamında ziyaret etti
AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.   Milletvekili Açıkgöz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay’a makamlarındaki kabulleri için teşekkür ediyorum. Sevdamız Nevşehir Güçlü Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gayretle, samimiyetle çalışmaya devam.” dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı makamında ziyaret etti


AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Milletvekili Açıkgöz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay’a makamlarındaki kabulleri için teşekkür ediyorum. Sevdamız Nevşehir Güçlü Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gayretle, samimiyetle çalışmaya devam.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.