Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz’den MHA’ya kutlama

SİYASET 08.10.2019 - 16:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz’den MHA’ya kutlama

Nevşehir’in en uzun soluklu ve tek yerel haber ajansı Manşet Haber Ajansı 9 yaşında.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en uzun soluklu ve tek yerel haber ajansı Manşet Haber Ajansı 9 yaşında.   2011 Eylül ayında faaliyetine başlayan ve o günden bu yana yerel gazete, internet sitesi ve radyolara haber servisi yapan Manşet Haber Ajansının 9. Yılını kutlayanlar arasında AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de vardı.   MHA Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Ali Çamur’u ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Nevşehir’in en uzun soluklu ve tek yerel haber ajansı Manşet Haber Ajansı 9 yaşında.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en uzun soluklu ve tek yerel haber ajansı Manşet Haber Ajansı 9 yaşında.

 

2011 Eylül ayında faaliyetine başlayan ve o günden bu yana yerel gazete, internet sitesi ve radyolara haber servisi yapan Manşet Haber Ajansının 9. Yılını kutlayanlar arasında AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de vardı.

 

MHA Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Ali Çamur’u ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.