Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, Derinkuyu’da ziyaretlerde bulundu

SİYASET 18.01.2021 - 21:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, Derinkuyu’da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu Belediyesini ziyaret edere burada Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’u ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanı Aksoy ile bir süre görüşmesinin ardından Derinkuyu Ziraat Odasını ziyaret eden milletvekili Açıkgöz burada da çiftçilerin istek ve taleplerini dinledi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu’da esnaf ziyaretlerinde bulunmasının ardından ilçeden ayrıldı.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu Belediyesini ziyaret edere burada Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’u ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanı Aksoy ile bir süre görüşmesinin ardından Derinkuyu Ziraat Odasını ziyaret eden milletvekili Açıkgöz burada da çiftçilerin istek ve taleplerini dinledi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu’da esnaf ziyaretlerinde bulunmasının ardından ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.