MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, ‘Diriliş destanımızın ilk adımının 101. yılı kutlu olsun’

SİYASET 18.05.2020 - 20:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, ‘Diriliş destanımızın ilk adımının 101. yılı kutlu olsun’

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz mesajında,  “19 Mayıs 1919 tarihi diriliş destanımızın 101 yıl önce Samsun’da atılan ilk adımıdır. Bu ilk adım, Anadolu coğrafyamızda yayılarak Ankara’da kahraman milletimizin sinesini tekrar canlandırdı. Asra sığmayan tarihi yolculuğumuz ilelebet devam edecektir. İstiklal ve istikbal mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı ile aziz atalarımız; inanç ve kararlılıkla hep birlikte cennet vatanımızı ilelebet aziz milletimize miras bıraktı. 19 Mayıs 1919’da büyük bir kararlılıkla atılan bu adım, muasır medeniyetlerin üstünde çalışma azim ve sorumluluğunu “Asım’ın Nesli” olarak gençlerimize onurlu bir emanet olarak bırakıldı. Gençlerimiz de bu kutlu yürüyüşlerine emin adımlarla devam ediyor. Yerli ve milli değerlerimizle bezenen gençlerimiz bugün yerli savunma sanayimizin tasarlanmasından, projelendirmesine ve seri üretimine kadar emek harcayarak ülkemize katkı sağlıyor. Her biri ayrı değerimiz olan tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz.   “Gelecek, Gençlerimizle Gelecek!”   Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının başlattığı bağımsızlık mücadelesi, aziz milletimizin destansı gayretiyle özgürlüğümüzü ilelebet kutsal vatanımızda hâkim kıldı. Bu kutlu yürüyüşe hedef 2023, 2053, 2071 olarak gençlerimiz kararlılık ve emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Gelecek, gençlerimizle gelecek! Siz gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Sizler de milli ve manevi değerlerimize sahip, çalışkan, vatanını, milletini seven bu ülkenin yarınları olarak; daha çok çalışmalı ve ay yıldızlı bayrağımızı ilelebet dalgalandırmalısınız. Büyük Türkiye davasına sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu ve görevidir. Hünkâr Hacı Bektaş-ı Veli’nin öğretisinden hareketle ‘bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte büyük Türkiye olalım’ diyerek gelenekten geleceğe siz gençlerimizi de miras bırakıyoruz.   Salgınla mücadele en ön safta yer alan başta sağlık çalışanlarımızdan ve görev alan tüm kamu görevlilerimizden Allah, razı olsun. Tedbiri elden bırakmayarak hem kendi sağlığımızı hem de toplumsal sağlığı korumanın hepimizin görevi olduğunu unutmayalım. Evde kalarak, üreterek, okuyarak, kendini geliştirerek bu zorlu sürecin kahramanı gençlerimize; salgınla mücadeledeki sabırları ve destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Bu yıl evlerimizden de olsa aynı coşkuyla bayram sevincimizi hep birlikte kutluyoruz. 19 Mayıs saat 19.19’da tüm coşkumuzla İstiklal Marşı’mızı evlerimizden, balkonlarımızdan, öğrenci yurtlarımızdan, bütün stadyumlarımızdan hep birlikte aziz vatanımızda gururla söyleyeceğiz.   Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum. Tüm gençlerimizi, aziz vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” sözlerine yer verdi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz mesajında,  “19 Mayıs 1919 tarihi diriliş destanımızın 101 yıl önce Samsun’da atılan ilk adımıdır. Bu ilk adım, Anadolu coğrafyamızda yayılarak Ankara’da kahraman milletimizin sinesini tekrar canlandırdı. Asra sığmayan tarihi yolculuğumuz ilelebet devam edecektir. İstiklal ve istikbal mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı ile aziz atalarımız; inanç ve kararlılıkla hep birlikte cennet vatanımızı ilelebet aziz milletimize miras bıraktı. 19 Mayıs 1919’da büyük bir kararlılıkla atılan bu adım, muasır medeniyetlerin üstünde çalışma azim ve sorumluluğunu “Asım’ın Nesli” olarak gençlerimize onurlu bir emanet olarak bırakıldı. Gençlerimiz de bu kutlu yürüyüşlerine emin adımlarla devam ediyor. Yerli ve milli değerlerimizle bezenen gençlerimiz bugün yerli savunma sanayimizin tasarlanmasından, projelendirmesine ve seri üretimine kadar emek harcayarak ülkemize katkı sağlıyor. Her biri ayrı değerimiz olan tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz.

 

“Gelecek, Gençlerimizle Gelecek!”

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının başlattığı bağımsızlık mücadelesi, aziz milletimizin destansı gayretiyle özgürlüğümüzü ilelebet kutsal vatanımızda hâkim kıldı. Bu kutlu yürüyüşe hedef 2023, 2053, 2071 olarak gençlerimiz kararlılık ve emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Gelecek, gençlerimizle gelecek! Siz gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Sizler de milli ve manevi değerlerimize sahip, çalışkan, vatanını, milletini seven bu ülkenin yarınları olarak; daha çok çalışmalı ve ay yıldızlı bayrağımızı ilelebet dalgalandırmalısınız. Büyük Türkiye davasına sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu ve görevidir. Hünkâr Hacı Bektaş-ı Veli’nin öğretisinden hareketle ‘bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte büyük Türkiye olalım’ diyerek gelenekten geleceğe siz gençlerimizi de miras bırakıyoruz.

 

Salgınla mücadele en ön safta yer alan başta sağlık çalışanlarımızdan ve görev alan tüm kamu görevlilerimizden Allah, razı olsun. Tedbiri elden bırakmayarak hem kendi sağlığımızı hem de toplumsal sağlığı korumanın hepimizin görevi olduğunu unutmayalım. Evde kalarak, üreterek, okuyarak, kendini geliştirerek bu zorlu sürecin kahramanı gençlerimize; salgınla mücadeledeki sabırları ve destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Bu yıl evlerimizden de olsa aynı coşkuyla bayram sevincimizi hep birlikte kutluyoruz. 19 Mayıs saat 19.19’da tüm coşkumuzla İstiklal Marşı’mızı evlerimizden, balkonlarımızdan, öğrenci yurtlarımızdan, bütün stadyumlarımızdan hep birlikte aziz vatanımızda gururla söyleyeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum. Tüm gençlerimizi, aziz vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.