Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, en başarılı milletvekili sıralamasında 2.sırada yer aldı

SİYASET 10.07.2020 - 12:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, en başarılı milletvekili sıralamasında 2.sırada yer aldı

ORC araştırma kuruluşu tarafından yapılan anket çalışmaları sonrasında İç Anadolu Bölgesinin en başarılı milletvekili sıralaması açıklanırken AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz listede ikinci sırada yer aldı.
  ORC Araştırma şirketi tarafından son 2 yılda İç Anadolu Bölgesinde en başarılı milletvekillerine yönelik bir çalışma yapıldı. Yapılan anket çalışmaları sonrasında İç Anadolu Bölgesinde en başarılı 20 milletvekili açıklanırken AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz yapılan anket sonrasında Sivas milletvekili Semiha Ekinci’nin ardından AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz yüzde 43,5 başarı oranı ile İç Anadolu Bölgesinin en başarılı ikinci milletvekili olarak açıklandı.   ORC şirketinden yapılan açıklamada, “Araştırmada her milletvekili kendi seçmen grubundan değerlendirilmiştir. Araştırmaya katılan kişilere: son 2 yılı değerlendirdiğinizde bölgesel çalışmaları, meclis çalışmaları ve hakla iletişimine göre, “Sizce ilinizin en başarılı milletvekili hangisidir?” sorusu yöneltilmiştir. Tabloda, başarı oranına göre İç Anadolu Bölgesi’nin en başarılı 20 milletvekili 9 AK Parti, 5 CHP, 5 MHP, 1 İYİ Parti yer almaktadır. Bu çalışmada, parti genel başkanları değerlendirme dışı bırakılmıştır” denildi.
ORC araştırma kuruluşu tarafından yapılan anket çalışmaları sonrasında İç Anadolu Bölgesinin en başarılı milletvekili sıralaması açıklanırken AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz listede ikinci sırada yer aldı.

 

ORC Araştırma şirketi tarafından son 2 yılda İç Anadolu Bölgesinde en başarılı milletvekillerine yönelik bir çalışma yapıldı. Yapılan anket çalışmaları sonrasında İç Anadolu Bölgesinde en başarılı 20 milletvekili açıklanırken AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz yapılan anket sonrasında Sivas milletvekili Semiha Ekinci’nin ardından AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz yüzde 43,5 başarı oranı ile İç Anadolu Bölgesinin en başarılı ikinci milletvekili olarak açıklandı.

 

ORC şirketinden yapılan açıklamada, “Araştırmada her milletvekili kendi seçmen grubundan değerlendirilmiştir. Araştırmaya katılan kişilere: son 2 yılı değerlendirdiğinizde bölgesel çalışmaları, meclis çalışmaları ve hakla iletişimine göre, “Sizce ilinizin en başarılı milletvekili hangisidir?” sorusu yöneltilmiştir. Tabloda, başarı oranına göre İç Anadolu Bölgesi’nin en başarılı 20 milletvekili 9 AK Parti, 5 CHP, 5 MHP, 1 İYİ Parti yer almaktadır. Bu çalışmada, parti genel başkanları değerlendirme dışı bırakılmıştır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.