MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, 'Esnafımızın, işçimizin yanındayız'

SİYASET 30.03.2020 - 20:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, 'Esnafımızın, işçimizin yanındayız'

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve oda başkanları ile bir araya geldi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz esnafların sorunlarını istişare etmek amacıyla Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın yanı sıra oda başkanları ile bir araya geldi. Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, esnafların yaşamış olduğu güncel sorunları milletvekili Açıkgöz’e aktarırken her zaman esnafın yanında oldukları için Açıkgöz’e teşekkür etti.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’de açıklamasında ekonomik istikrar kalkanı kapsamında Nevşehir’de esnafların yanında olduklarını söyledi. Açıkgöz, “NEVESOB Başkanımız Mehmet Pınarbaşı ve Başkanlarımızla, şehrimizdeki ekonomik tedbirlerin hızla uygulanması için ekonomik istikrar kalkanı kapsamında esnafımızın, işverenimizin, işçimizin ve tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve oda başkanları ile bir araya geldi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz esnafların sorunlarını istişare etmek amacıyla Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın yanı sıra oda başkanları ile bir araya geldi. Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, esnafların yaşamış olduğu güncel sorunları milletvekili Açıkgöz’e aktarırken her zaman esnafın yanında oldukları için Açıkgöz’e teşekkür etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’de açıklamasında ekonomik istikrar kalkanı kapsamında Nevşehir’de esnafların yanında olduklarını söyledi. Açıkgöz, “NEVESOB Başkanımız Mehmet Pınarbaşı ve Başkanlarımızla, şehrimizdeki ekonomik tedbirlerin hızla uygulanması için ekonomik istikrar kalkanı kapsamında esnafımızın, işverenimizin, işçimizin ve tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.