MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, ‘İnsanlık ölmesin ki insanlar yaşasın’

SİYASET 30.04.2020 - 22:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, ‘İnsanlık ölmesin ki insanlar yaşasın’

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Sedat Doğan amcamızın hayrına vesile oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.
  Açıkgöz, “Nevşehir Kavak Beldemizde yaşayan, yeni emekli olan, şu an evinde bulunduğumuz Sedat Doğan abimiz; emekli maaşının ilk iki aylığını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışladı. Yaşlılarımızın sokağa çıkma kısıtlaması olduğundan dolayı hayrını bankaya yatırmak için bize emanet etti. Hayrından, güveninden ve desteğinden dolayı Sedat amcamıza şahsım ve milletimiz adına teşekkür ediyorum.   ‘İnsanlık Ölmesin Ki İnsanlar Yaşasın’   Gönlü yüce, hayırsever Nevşehir’imizin Kavak Beldesinden Sedat Doğan abimize teşekkür ediyoruz. Rabbim hayrını kabul eylesin. Beraberimizdeki teşkilat mensuplarımız hayır parasını ilgili destek hesabına yatırarak, ödeme dekontunu da hayır sahibimize ulaştırdılar.   Türkiye dünyaya uzanan yardım eli olduğunu her an gösteriyor. Bugün Filistin’e tıbbi yardım malzemelerini taşıyan uçağımız ulaşıyor; Mescid-i Aksa, Kudüs, Filistin yalnız değildir. Ramazan’ın bereketiyle dünyadaki zulümlerin son bulmasını da zalimlerin cezalandırılmasını da Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.   Bu millet bir oldukça her zorluğun üstesinden gelmiştir ve bu topyekûn mücadelemizi de yine hep birlikte kazanacağız.” dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Sedat Doğan amcamızın hayrına vesile oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

 

Açıkgöz, “Nevşehir Kavak Beldemizde yaşayan, yeni emekli olan, şu an evinde bulunduğumuz Sedat Doğan abimiz; emekli maaşının ilk iki aylığını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışladı. Yaşlılarımızın sokağa çıkma kısıtlaması olduğundan dolayı hayrını bankaya yatırmak için bize emanet etti. Hayrından, güveninden ve desteğinden dolayı Sedat amcamıza şahsım ve milletimiz adına teşekkür ediyorum.

 

‘İnsanlık Ölmesin Ki İnsanlar Yaşasın’

 

Gönlü yüce, hayırsever Nevşehir’imizin Kavak Beldesinden Sedat Doğan abimize teşekkür ediyoruz. Rabbim hayrını kabul eylesin. Beraberimizdeki teşkilat mensuplarımız hayır parasını ilgili destek hesabına yatırarak, ödeme dekontunu da hayır sahibimize ulaştırdılar.

 

Türkiye dünyaya uzanan yardım eli olduğunu her an gösteriyor. Bugün Filistin’e tıbbi yardım malzemelerini taşıyan uçağımız ulaşıyor; Mescid-i Aksa, Kudüs, Filistin yalnız değildir. Ramazan’ın bereketiyle dünyadaki zulümlerin son bulmasını da zalimlerin cezalandırılmasını da Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

 

Bu millet bir oldukça her zorluğun üstesinden gelmiştir ve bu topyekûn mücadelemizi de yine hep birlikte kazanacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.