MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, Menekşe ve Arı dolmuş şoförleri ile buluştu

SİYASET 29.01.2019 - 23:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, Menekşe ve Arı dolmuş şoförleri ile buluştu

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, dolmuş şoförleri ile bir araya geldi.
  AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı dolmuş şoförleri ile bir araya geldi. Dolmuş şoförlerinin büyük ilgi gösterdiği AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı gördüğü ilgiden son derece mutlu olması dikkatlerden kaçmadı.   Açıkgöz, “Cumhur ittifakı milletimizin öz değeridir”   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, “Şehrimizin fedakâr şehir içi dolmuş esnafımızla AK kadrolarımızla bir aradayız. Sevdamız Nevşehir için bir hayalimiz var diyerek AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı’ya ve AK kadrolara desteklerinizi bekliyoruz. Cumhur İttifakı, milletimizin öz değeridir” dedi.   Menekşe, “ Dolmuş şoförlerimizin Rasim Arı’ya destek tam çok şükür”   AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de açıklamasında, “ Şehrimizin vefakar ve cefakar insanları, Bizlere hizmet verebilmek adına gecelerini gündüzlerine katan toplu taşımanın kalbi olan dolmuşçularımız ile bir aradayız. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Rasim Arı kardeşime destekleri tam, çok şükür” dedi.   Arı, “Marka şehrin ulaşımını konuştuk” AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’da yaptığı açıklamada, milletvekillerimiz Yücel Menekşe, Mustafa Açıkgöz ve Merkez İlçe Başkanımız Edip Avşar ile şehir içi otobüsçülerimiz ile bir araya gelerek mark şehrin ulaşımını konuştuk. Şoförlerimizin desteği bizleri son derece mutlu etti dedi.  
AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, dolmuş şoförleri ile bir araya geldi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı dolmuş şoförleri ile bir araya geldi. Dolmuş şoförlerinin büyük ilgi gösterdiği AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı gördüğü ilgiden son derece mutlu olması dikkatlerden kaçmadı.

 

Açıkgöz, “Cumhur ittifakı milletimizin öz değeridir”

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, “Şehrimizin fedakâr şehir içi dolmuş esnafımızla AK kadrolarımızla bir aradayız. Sevdamız Nevşehir için bir hayalimiz var diyerek AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı’ya ve AK kadrolara desteklerinizi bekliyoruz. Cumhur İttifakı, milletimizin öz değeridir” dedi.

 

Menekşe, “ Dolmuş şoförlerimizin Rasim Arı’ya destek tam çok şükür”

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de açıklamasında, “ Şehrimizin vefakar ve cefakar insanları, Bizlere hizmet verebilmek adına gecelerini gündüzlerine katan toplu taşımanın kalbi olan dolmuşçularımız ile bir aradayız. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Rasim Arı kardeşime destekleri tam, çok şükür” dedi.

 

Arı, “Marka şehrin ulaşımını konuştuk”

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’da yaptığı açıklamada, milletvekillerimiz Yücel Menekşe, Mustafa Açıkgöz ve Merkez İlçe Başkanımız Edip Avşar ile şehir içi otobüsçülerimiz ile bir araya gelerek mark şehrin ulaşımını konuştuk. Şoförlerimizin desteği bizleri son derece mutlu etti dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.