MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, ‘Milli iradenin teminatı çocuklarımızdır’

SİYASET 23.04.2019 - 12:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, ‘Milli iradenin teminatı çocuklarımızdır’

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;   “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 99. kuruluş yıl dönümünü, Nevşehir’imizin, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum.   Türk milletinin şanlı tarihinde, onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yeri teşkil eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl yurdumuzda ve yurtdışındaki temsilciliklerimizde, bütün kurumlarımızda, okullarımızda ve her evde çeşitli etkinliklerle kutlanarak, millî birlik ve beraberliğimizi ifade eden güzide günlerden biri olmaktadır. Kucaklaşmanın, birlik ve beraberliğin perçinlendiği güçlü Türkiye yolunda gayretle daha çok çalışacağız. Bizler çocuklarımıza iyi bir gelecek, refah ve huzur dolu bir vatan bırakmak için çalışıyoruz. Gönlü engin ve insan sevgisi ile dolu yüce milletimizin evlatları, el ele hep birlikte dünya çocuklarımızı da kucaklamaktadır.   Gazi Mustafa Kemal’in “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” özdeyişi her zaman yüce meclisimizde geçerli olacaktır. Milli iradenin üzerinde hiçbir fani güç tanımadık, tanımayacağız. Bizler milletten aldığımız güçle aziz milletimize hizmetkâr olmak için yerli ve milli değerlerimizle gece gündüz demeden gazi TBMM’de çalışıyoruz. Bayrağımız, devletimiz, milletimiz, vatanımız, istiklalimiz ve istikbalimiz için ne kadar çalışsak azdır. Türkiye’nin ve milli iradenin teminatı, yarının büyükleri, gözbebeğimiz çocuklarımızdır.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemizin; barışı için, kardeşçe yaşaması için, geleceği için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.   Bu vesileyle, kuruluşundan bu yana, gazi Türkiye Büyük Milleti Meclisi çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize, şahsım ve milletimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.   İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ile kahraman şehitlerimizi ve fedakâr gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum.   23 Nisan, aziz milletimize ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kutlu olsun.”
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;

 

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 99. kuruluş yıl dönümünü, Nevşehir’imizin, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum.

 

Türk milletinin şanlı tarihinde, onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yeri teşkil eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl yurdumuzda ve yurtdışındaki temsilciliklerimizde, bütün kurumlarımızda, okullarımızda ve her evde çeşitli etkinliklerle kutlanarak, millî birlik ve beraberliğimizi ifade eden güzide günlerden biri olmaktadır. Kucaklaşmanın, birlik ve beraberliğin perçinlendiği güçlü Türkiye yolunda gayretle daha çok çalışacağız. Bizler çocuklarımıza iyi bir gelecek, refah ve huzur dolu bir vatan bırakmak için çalışıyoruz. Gönlü engin ve insan sevgisi ile dolu yüce milletimizin evlatları, el ele hep birlikte dünya çocuklarımızı da kucaklamaktadır.

 

Gazi Mustafa Kemal’in “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” özdeyişi her zaman yüce meclisimizde geçerli olacaktır. Milli iradenin üzerinde hiçbir fani güç tanımadık, tanımayacağız. Bizler milletten aldığımız güçle aziz milletimize hizmetkâr olmak için yerli ve milli değerlerimizle gece gündüz demeden gazi TBMM’de çalışıyoruz. Bayrağımız, devletimiz, milletimiz, vatanımız, istiklalimiz ve istikbalimiz için ne kadar çalışsak azdır. Türkiye’nin ve milli iradenin teminatı, yarının büyükleri, gözbebeğimiz çocuklarımızdır.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemizin; barışı için, kardeşçe yaşaması için, geleceği için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

 

Bu vesileyle, kuruluşundan bu yana, gazi Türkiye Büyük Milleti Meclisi çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize, şahsım ve milletimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.

 

İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ile kahraman şehitlerimizi ve fedakâr gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum.

 

23 Nisan, aziz milletimize ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.