Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, Nar beldesinde seçim çalışmalarına katıldı

SİYASET 21.01.2019 - 23:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, Nar beldesinde seçim çalışmalarına katıldı

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik ile belde de ziyaretlerde bulundu.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nar beldesinde önce AK Parti belde teşkilatını ziyaret etti ardından ise AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve Belediye Başkan adayı Süleyman  Özçelik ile birlikte kahve ziyaretlerinde bulundu.   AK Parti milletvekili Açıkgöz açıklamasında, “Nar’da esnaflarımızı ve kıraathanelerimizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşımızın hizmetine talip olarak Narlı hemşerilerimizi ziyaret ediyor, 31 Mart’ta AK Belediyecilik için desteklerini istiyoruz” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik ile belde de ziyaretlerde bulundu.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nar beldesinde önce AK Parti belde teşkilatını ziyaret etti ardından ise AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve Belediye Başkan adayı Süleyman  Özçelik ile birlikte kahve ziyaretlerinde bulundu.

 

AK Parti milletvekili Açıkgöz açıklamasında, “Nar’da esnaflarımızı ve kıraathanelerimizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşımızın hizmetine talip olarak Narlı hemşerilerimizi ziyaret ediyor, 31 Mart’ta AK Belediyecilik için desteklerini istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.