MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, NESİAD’ı ziyaret etti

SİYASET 20.08.2019 - 17:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, NESİAD’ı ziyaret etti

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa açıkgöz, Nevşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
  AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir’in genç iş adamları ile bir araya geldi. Burada NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan milletvekili Açıkgöz, “Nevşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, Nevşehir’imizin sanayi faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunduk. Üreten, gelişen, değişen ve büyüyen Nevşehir için tüm paydaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş’ta ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür etti.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa açıkgöz, Nevşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

 

AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir’in genç iş adamları ile bir araya geldi. Burada NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan milletvekili Açıkgöz, “Nevşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, Nevşehir’imizin sanayi faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunduk. Üreten, gelişen, değişen ve büyüyen Nevşehir için tüm paydaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş’ta ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.