MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, Nevşehir Spor İçin Kurban Kesti

SPOR 25.09.2016 - 11:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, Nevşehir Spor İçin Kurban Kesti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir sporun ilk maçı öncesinde Gazi Stadyumu önünde kurban kestirdi.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir sporun ilk maçı öncesinde Gazi Stadyumu önünde kurban kestirdi.   Nevşehir Sporun bugün deplasmanda karşılaşacağı Yozgat spor maçı öncesinde yaklaşık 300 kişilik bir taraftar grubu takımını deplasmanda desteklemek için Yozgat’a gitti. Gazi Stadyumunda buluşan Nevşehir spor taraftarlarını AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Başkan Vekili Emrah Akün, Yönetim Kurulu üyesi Ali Mumyakan yalnız bırakmadı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz taraftarları yolcu etmeden önce burada kurban kestirdi. Kurban kesilmesinin ardından ise Hafız Mahmut Kemikkıran ise Nevşehir spor için dua etti.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, “İnşallah takımımız bugün oynayacağı maç ile yeni sezona galibiyet ile başlar. Her maçımız galibiyet olur. Nevşehir sporumuza canı gönülden başarılar diliyorum” dedi. Diriliş 50 taraftar grubu ise AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici için sloganlar attı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir sporun ilk maçı öncesinde Gazi Stadyumu önünde kurban kestirdi.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir sporun ilk maçı öncesinde Gazi Stadyumu önünde kurban kestirdi.

 

Nevşehir Sporun bugün deplasmanda karşılaşacağı Yozgat spor maçı öncesinde yaklaşık 300 kişilik bir taraftar grubu takımını deplasmanda desteklemek için Yozgat’a gitti. Gazi Stadyumunda buluşan Nevşehir spor taraftarlarını AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Başkan Vekili Emrah Akün, Yönetim Kurulu üyesi Ali Mumyakan yalnız bırakmadı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz taraftarları yolcu etmeden önce burada kurban kestirdi. Kurban kesilmesinin ardından ise Hafız Mahmut Kemikkıran ise Nevşehir spor için dua etti.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, “İnşallah takımımız bugün oynayacağı maç ile yeni sezona galibiyet ile başlar. Her maçımız galibiyet olur. Nevşehir sporumuza canı gönülden başarılar diliyorum” dedi. Diriliş 50 taraftar grubu ise AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici için sloganlar attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.