MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz O İlçeye Müjdeyi Verdi

SİYASET 11.11.2016 - 18:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz O İlçeye Müjdeyi Verdi

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,Gülşehir ile birlikte 17 ilçenin önümüzdeki yıl beklediği doğalgaza kavuşacağını açıkladı.
Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,Gülşehir ile birlikte 17 ilçenin önümüzdeki yıl beklediği doğalgaza kavuşacağını açıkladı.     Milletvekili Açıkgöz, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Nevşehir’e bağlı Gülşehir ilçesinin arasında bulunduğu 17 ilçeyle ilgili doğalgaz çalışmaları devam ediyor. BOTAŞ (Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi) BOTAŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Özcan KİT Komisyonu’nda sunumlarda bulundu. BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, çalışmaların hızla devam ettiğini beyan etti. Gülşehir’e önümüzdeki yıl içerisinde doğalgaz verilecek. Gülşehir ilçemize şimdiden hayırlı olsun diyor, bu bilgiyi bir kez daha kamuoyuna duyuruyorum.” diye konuştu.     2016 yılında çalışmaların başladığı ve önümüzdeki yıl içerisinde doğalgaz almaya başlayacak olan ilçelerin isimleri şöyle: Şereflikoçhisar-Ankara, İskilip-Çorum, Alaca-Çorum, Osmancık-Çorum, Divriği-Sivas, Yalvaç-Isparta, Çekerek-Yozgat, Mucur-Kırşehir, Kaman-Kırşehir, Kangal-Sivas, Zara-Sivas, Kocaeli-Sakarya, Doğanşehir-Malatya, Gemerek-Sivas, Gülşehir-Nevşehir, Karakoçan-Elazığ ve Ortaköy-Aksaray.  
Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,Gülşehir ile birlikte 17 ilçenin önümüzdeki yıl beklediği doğalgaza kavuşacağını açıkladı.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,Gülşehir ile birlikte 17 ilçenin önümüzdeki yıl beklediği doğalgaza kavuşacağını açıkladı.

 

 

Milletvekili Açıkgöz, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Nevşehir’e bağlı Gülşehir ilçesinin arasında bulunduğu 17 ilçeyle ilgili doğalgaz çalışmaları devam ediyor. BOTAŞ (Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi) BOTAŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Özcan KİT Komisyonu’nda sunumlarda bulundu. BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, çalışmaların hızla devam ettiğini beyan etti. Gülşehir’e önümüzdeki yıl içerisinde doğalgaz verilecek. Gülşehir ilçemize şimdiden hayırlı olsun diyor, bu bilgiyi bir kez daha kamuoyuna duyuruyorum.” diye konuştu.

 

 

2016 yılında çalışmaların başladığı ve önümüzdeki yıl içerisinde doğalgaz almaya başlayacak olan ilçelerin isimleri şöyle:

Şereflikoçhisar-Ankara, İskilip-Çorum, Alaca-Çorum, Osmancık-Çorum, Divriği-Sivas, Yalvaç-Isparta, Çekerek-Yozgat, Mucur-Kırşehir, Kaman-Kırşehir, Kangal-Sivas, Zara-Sivas, Kocaeli-Sakarya, Doğanşehir-Malatya, Gemerek-Sivas, Gülşehir-Nevşehir, Karakoçan-Elazığ ve Ortaköy-Aksaray.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.