MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, ‘Önceliğimiz insan ve nitelikli eğitim’

SİYASET 09.09.2019 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, ‘Önceliğimiz insan ve nitelikli eğitim’

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Milletvekili Açıkgöz yayımlamış olduğu mesajında, Güçlü Türkiye hedefiyle çıktığımız kutlu yolda gayemiz geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin; kendisine, ülkesine, milletine ve tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bu anlamda eğitim, geleceğimizin yapı taşıdır. Bizlerin önceliği insan ve nitelikli eğitimdir. Güçlü Türkiye’mizin kalıcı istikrarı, büyümesi ve gelişmesi adına bugünümüzün gençleri yarınımızın mimarı ‘Asım’ın Nesli’ için tüm fedakârlıkları gerek ailelerimizle gerekse devletimizle yapıyoruz; yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Açıkgöz mesajında, “Millî ve manevî değerlerini özümsemiş, şanlı tarihini bilen, geçmişten ders çıkaran ve geleceğini güvenle inşa edecek çalışkan nesillerimizin yetişmesi için fedakârca emek veren eli öpülesi öğretmenlerimize de minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemiz üzerinde kirli planlar kuran şer odaklarına verilebilecek en iyi cevap; okuyan, okutan, gelişen, geliştiren, kendi öz kaynaklarını en verimli haliyle kullanan gençlerimizin kendilerini vasıflı yetiştirmeleridir. 2023 Eğitim Vizyonu ile Türkiye olarak; yerli ve milli ürünlerimizi eğitim yoluyla geliştirmek, eğitimi çağdaş eğitim imkânlarının üzerine çıkarmak, uzun vadeli eğitim politikaları ile sistemli, düzenli, örnek bir eğitim sistemimizi kalıcı hale getirme gayretindeyiz. Eğitimle, bilimle, sanatla, gençlerimizle Güçlü Türkiye hedefimiz için eğitimde de marka şehir Nevşehir olarak hazır olmanın mutluluğunu hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Bu düşüncelerle 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılının öğrencilerimiz; ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için üstün bir gayretle görevlerini ifa eden kıymetli öğretmenlerimiz ve fedakâr ailelerimiz için hayırlı olmasını diliyor; başarılı, mutlu, huzurlu çalışmalarla dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, saygılarımı ve selamlarımı sunuyorum.”
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Milletvekili Açıkgöz yayımlamış olduğu mesajında, Güçlü Türkiye hedefiyle çıktığımız kutlu yolda gayemiz geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin; kendisine, ülkesine, milletine ve tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bu anlamda eğitim, geleceğimizin yapı taşıdır. Bizlerin önceliği insan ve nitelikli eğitimdir. Güçlü Türkiye’mizin kalıcı istikrarı, büyümesi ve gelişmesi adına bugünümüzün gençleri yarınımızın mimarı ‘Asım’ın Nesli’ için tüm fedakârlıkları gerek ailelerimizle gerekse devletimizle yapıyoruz; yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Açıkgöz mesajında, “Millî ve manevî değerlerini özümsemiş, şanlı tarihini bilen, geçmişten ders çıkaran ve geleceğini güvenle inşa edecek çalışkan nesillerimizin yetişmesi için fedakârca emek veren eli öpülesi öğretmenlerimize de minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Ülkemiz üzerinde kirli planlar kuran şer odaklarına verilebilecek en iyi cevap; okuyan, okutan, gelişen, geliştiren, kendi öz kaynaklarını en verimli haliyle kullanan gençlerimizin kendilerini vasıflı yetiştirmeleridir. 2023 Eğitim Vizyonu ile Türkiye olarak; yerli ve milli ürünlerimizi eğitim yoluyla geliştirmek, eğitimi çağdaş eğitim imkânlarının üzerine çıkarmak, uzun vadeli eğitim politikaları ile sistemli, düzenli, örnek bir eğitim sistemimizi kalıcı hale getirme gayretindeyiz. Eğitimle, bilimle, sanatla, gençlerimizle Güçlü Türkiye hedefimiz için eğitimde de marka şehir Nevşehir olarak hazır olmanın mutluluğunu hemşerilerimizle paylaşıyoruz.

Bu düşüncelerle 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılının öğrencilerimiz; ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için üstün bir gayretle görevlerini ifa eden kıymetli öğretmenlerimiz ve fedakâr ailelerimiz için hayırlı olmasını diliyor; başarılı, mutlu, huzurlu çalışmalarla dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, saygılarımı ve selamlarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.