MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, 'Ramazan'ı Şerifimiz mübarek olsun'

SİYASET 05.05.2019 - 16:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, 'Ramazan'ı Şerifimiz mübarek olsun'

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ramazan ayının başlayacak olmasından dolayı bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Ramazan ayı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;   “On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif, bizlerin ferdi ve toplumsal olarak rahmetinden ve faziletinden faydalanabileceğimiz kutlu bir aydır. Milli birlik ve beraberlik içerisinde huzurla oruçların tutulduğu, Kur’an-ı Kerim’in hatimlerle evlerimizde okunduğu, ibadetlerin yapıldığı, sofralarımızda maddi ve manevi değerlerin paylaşıldığı bir aydır. Hoşgörü, saygı ile gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı, İslami değerlerle bezenmiş tarihsel ve kültürel zenginliklerimizin bir arada yaşatıldığı; ülkemiz, İslam coğrafyaları ve tüm insanlık için barışın, kardeşliğin, huzur ve refahın hâkim olduğu bir zamanın yaşanmasını dilerim.   Ramazan-ı Şerif ayımızın hayırlara, iyiliğe, yardımlaşmaya, barışa ve dünya milletlerinin kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz eder; sağlık, afiyet ve mağfiretle cümlemizi Ramazan Bayramı’na ulaştırmasını dilerim.   Nevşehirli hemşerilerimizin, ülkemizin, İslam coğrafyalarımızın ve tüm insanlığın Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Rabbim, İslam sancaktarı kahraman milletimizi her daim muzaffer kılsın.”
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ramazan ayının başlayacak olmasından dolayı bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Ramazan ayı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;

 

“On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif, bizlerin ferdi ve toplumsal olarak rahmetinden ve faziletinden faydalanabileceğimiz kutlu bir aydır. Milli birlik ve beraberlik içerisinde huzurla oruçların tutulduğu, Kur’an-ı Kerim’in hatimlerle evlerimizde okunduğu, ibadetlerin yapıldığı, sofralarımızda maddi ve manevi değerlerin paylaşıldığı bir aydır. Hoşgörü, saygı ile gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı, İslami değerlerle bezenmiş tarihsel ve kültürel zenginliklerimizin bir arada yaşatıldığı; ülkemiz, İslam coğrafyaları ve tüm insanlık için barışın, kardeşliğin, huzur ve refahın hâkim olduğu bir zamanın yaşanmasını dilerim.

 

Ramazan-ı Şerif ayımızın hayırlara, iyiliğe, yardımlaşmaya, barışa ve dünya milletlerinin kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz eder; sağlık, afiyet ve mağfiretle cümlemizi Ramazan Bayramı’na ulaştırmasını dilerim.

 

Nevşehirli hemşerilerimizin, ülkemizin, İslam coğrafyalarımızın ve tüm insanlığın Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Rabbim, İslam sancaktarı kahraman milletimizi her daim muzaffer kılsın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.